Jajinci, blizu Memorijalnog centra

Šifra nekretnine : 86103

Prodaja 480.000 € - Kuća
313.00 m25.00 ari6.0 SobeEG Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Jajinci Ulica: Porodice Nikolić novogradnja Telefonskih linija: 1 

U blizini Memorijalnog centra Jajinci a sa desne strane oko kilometar udaljena od glavnog puta nalazi se predivna kuća na 5 ari placa ograđenog betonskom ogradom.

U prizemlju se nalazi lepo izrađen radni prostor sa garažom i kupatilom, na prvom spratu nalazi se komforan trosoban stan sa jednim kupatilom i dve ogromne terase od kojih je jedna pod tremom, u potkrovlju je ista organizacija prostora samo nema terase.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Terasa
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Lekino brdo-Miklošićeva

4.0 | 106m2 | 2.2ari | 360.000 €
Kvalitetna predratna prizemna kuća salonskog tipa. Renovirana 2003. godine. Veoma dobro održavana. Ima eg na kotao, dvorište ispred i iza kuće sa dosta zelenila, na ulazu u kuću je veranda na kojoj može da se sedi. Urađena je nova fasada, poseduje garažu kojoj je ulaz iz ulice, ograđena je prelepom kamenom ogradom, miran kraj, u ulici sa drvoredom. Idealna za porodice sa decom, blizina škole, morketa i svih infrastrukturnih sadržaja. Može na kredit, uknjižena na 106m2, sa dodatnim prostorijama mereno 127m2. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Autokomanda, Kumodraška, kvalitetno građena

7.0 | 236m2 | 3.25ari | 700.000 €
Troetažna kuća građena od visokokvalitetnih materijala, sa dva ulaza, terasom. Svaka etaža može biti zasebna stambena jedinica, četiri mokra čvora, na placu od 3,25ara. U dvorištu se nalazi garaža i pomoćni objekat koji je pretvoren u dve stambene jedinice. Grejanje etažno sa kombinovanim kotlom na struju i pelet. Na odličnoj lokaciji, odlična investicija za život ili za izgradnju objekta za kolektivno stanovanje, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Banjica

14.0 | 379m2 | 7.28ari | 240.000 €
Plitvička, dve povezane kuće na placu 7,28ari, jedna kuća nedovršena sa tri četvorosobna stana, stari deo kuće je dupleks. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije