Lekino brdo-Miklošićeva

Šifra nekretnine : 85827

Prodaja 360.000 € - Kuća
106.00 m22.20 ari4.0 SobeEG Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Lekino Brdo Ulica: Miklošićeva stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Kvalitetna predratna prizemna kuća salonskog tipa. Renovirana 2003. godine. Veoma dobro održavana.

Ima eg na kotao, dvorište ispred i iza kuće sa dosta zelenila, na ulazu u kuću je veranda na kojoj može da se sedi.

Urađena je nova fasada, poseduje garažu kojoj je ulaz iz ulice, ograđena je prelepom kamenom ogradom, miran kraj, u ulici sa drvoredom. Idealna za porodice sa decom, blizina škole, morketa i svih infrastrukturnih sadržaja.

Može na kredit, uknjižena na 106m2, sa dodatnim prostorijama mereno 127m2.

Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Dvorište
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Banjica

14.0 | 379m2 | 7.28ari | 240.000 €
Plitvička, dve povezane kuće na placu 7,28ari, jedna kuća nedovršena sa tri četvorosobna stana, stari deo kuće je dupleks. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Jajinci, blizu Memorijalnog centra

6.0 | 313m2 | 5ari | 480.000 €
U blizini Memorijalnog centra Jajinci a sa desne strane oko kilometar udaljena od glavnog puta nalazi se predivna kuća na 5 ari placa ograđenog betonskom ogradom. U prizemlju se nalazi lepo izrađen radni prostor sa garažom i kupatilom, na prvom spratu nalazi se komforan trosoban stan sa jednim kupatilom i dve ogromne terase od kojih je jedna pod tremom, u potkrovlju je ista organizacija prostora samo nema terase. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Ripanj, norveška kuća

4.0 | 223m2 | 10ari | 225.000 €
U ponudi je kuća u norveškom stilu, u ulici Lipovački put 6.deo, sa prelepim pogledom, prizemna sa podrumskim prostorom. Prizemlje se sastoji od ulaznog dela, dnevnog boravka sa kuhinjom koja izlazi na veliku terasu, tri spavaće sobe, i dva kupatila. Prodrum se sastoji od velike prostorije sa priključcima za kuhinju i kupatilo. Kuća se nalazi na placu od 10 ari. Bruto površina kuće je 223m2, a neto 186m2. Objekat ima građevinsku dozvolu i radi se na upotrebnoj dozvoli, a nakon toga biće uknjižena. Kuća je rađena sa najkvalitetnijem materijalima i sada je u završnoj fazi radova ( pločice, parket, sanitarije). Poslednja fotografija je zapravo render kako će kuća izgledati kada bude u potpunosti završena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije