Margita, blizina centra, u izgradnji

Šifra nekretnine : 88995

Prodaja 82.600 € - Stan
59.00 m22.0 SobeEG III/IV  Štampaj
Lokacija: Gornji Grad u izgradnji Telefonskih linija: 1 

Stan na atraktivnoj lokaciji, u blizini centra, u mirnoj ulici.

Zgrada u izgradnji, useljiva krajem leta.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo centar, odmah useljiv

1.5 | 38m2 | 82.000 €
Na odličnoj lokaciji, u blizini parka i Big mola nalazi se zgrada novije gradnje sa sopstvenim, ograđenim parkingom. Stan je odmah useljiv a sav nameštaj ostaje u stanu. Kuhinja rađena u medijapanu, veliki plakari u hodniku i spavaćoj sobi. Grejanje je centralno sa kalorimetrima. hrastov parket, klima. Mirna pozicija stana. Stan uknjižen bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo Strelište

3.0 | 57m2 | 80.000 €
Stan se sastoji od hodnika, kupatila, odvojene kuhinje, odvojene trpezarije, dnevne sobe koja ima pripadajuću nišu u kojoj je trenutno bračni krevet a pogdna je i za garderober, manja terasa i velika terasa koja gleda ka velikom dvorištu zgrade. Legalno dograđen i proširen na tavanski prostor u formi veće sobe koju je moguće dodatno proširiti. Ovaj deo nije ušao u kvadraturu tako da je stan uknjižen na 57m2 a mereno ima oko 70m2. Zamenjeni su svi prozori i ulazna vrata. Na podovima parket a u kuhinji i kupatilu pločice. Gradsko centralno grejanje na gas. Stan je komforan, dvostrano orijentisan. U blizini svih neophodnih sadržaja, parking je vanzonski. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo Centar, panoramski pogled

2.0 | 58m2 | 77.000 €
U samom centru grada, u zgradi sa dva lifta, na 7. sprat nalazi se dvostrano orijentisan stan. Na obe strane ima po terasu sa kojima stan ima 58m2 dok je grejna i uknjižena površina 55m2. Na podovima je delom parket a delom laminat. U kupatilu zamenjene cevi i ventili kao i zidne pločice. Stan ima dve klime. Sastoji se od hodnika, kupatila, spavaće sobe, velike dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom. Zbog visine i orijenisanosti je odlično osvetljen i sa odličnim pogledom. Zbog izdavanja operateru za antenu stanari ne plaćaju održavanje zgrade, liftova, upravnika, čišćenje i zajedničko svetlo. Stan poseduje pripadajući podrum i zajednički vešeraj. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije