Šifra nekretnine : 87710

Prodaja 92.500 € - Stan
77.00 m22.0 SobeCG III/IV  Štampaj
Lokacija: Tesla Ulica: Kneza Mihaila Obrenovića novogradnja Telefonskih linija: 1 

Zgrada novije gradnje u širem centru grada. izuzetno kvalitetna gradnja, odlična toplotna i zvučna izolacija stanova.

Stan je lako adaptibilan u trosoban. Duž većeg dela stana prostire se komforna terasa.

Svi zidovi su završne obrade u Sahara tehnici. Prozori su PVC sa ugrađenim poletnama i komarnicima. Sigurnosna ulazna vrata.

U stanu ostaju obe "Artcool" klime kao i deo nameštaja.

Mogućnost kupovine garažnog mesta.

Uknjižen.

Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • OPIS:Renovirano, Lux
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo Kotež 2, izuzetno povoljno

3.0 | 98m2 | 92.000 €
U prestižnom stambenom bloku locirana je zgrada iz 1990. godine. Zgrada je održavana, ima prilaz za invalide, vanzonski parking prostor. U blizini stajališta dve gradske linije. Duplex uknjižen na 83m2, proširen na 98m2 za šta postoji projekat. Nalazi se na poslednjem spratu i poseduje mogućnost proširenja. Dvostrano orijentisan. Prvi nivo se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, trpezarije, odvojena kuhinja sa ostavom, terasa i toalet. Gornji nivo čine dve spavaće sobe, garderober i kupatilo. Grejanje i topla voda preko gradske toplane, novi radijatori postavljeni tokom renoviranja. Podrum, ostava za bicikle, zajednički vešeraj. Ostaju dve inverter klime i kompletna kuhinja. U blizini svih neophodnih sadržaja. Dosta zelenih površina oko zgrade. Odličan odnos kvadratura-cena. Za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Margita, blizina centra, u izgradnji

2.0 | 59m2 | 82.600 €
Stan na atraktivnoj lokaciji, u blizini centra, u mirnoj ulici. Zgrada u izgradnji, useljiva krajem leta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo centar, odmah useljiv

1.5 | 38m2 | 82.000 €
Na odličnoj lokaciji, u blizini parka i Big mola nalazi se zgrada novije gradnje sa sopstvenim, ograđenim parkingom. Stan je odmah useljiv a sav nameštaj ostaje u stanu. Kuhinja rađena u medijapanu, veliki plakari u hodniku i spavaćoj sobi. Grejanje je centralno sa kalorimetrima. hrastov parket, klima. Mirna pozicija stana. Stan uknjižen bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije