Blok 44 (Piramida), renoviran

Šifra nekretnine : 87009

Prodaja 33.000 € - Lokal
24.00 m2CG II/II  Štampaj
Lokacija: Blok 44 (Piramida) Ulica: Gandijeva standardna Telefonskih linija: 1 

Gandijeva, 2/2, lokal na drugom spratu poslovnog centra Mala Piramida, sastoji se od jedne prostorije i toaleta, pogodan za kancelarijski prostor ali i druge namene, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Blok 45, TC Enjub

18m2 | 31.000 €
Jurija Gagarina, renoviran i odmah useljiv lokal na prvom spratu u TC Enjub, poseduje mokri čvor i mini kuhinju, cg, telefonsku liniju, iznad lokala se nalazi tavanski prostor koji se može iskoristiti za proširenje u vidu galerije, pogodan za razne delatnosti. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Blok 44, Piramida, izlog

25m2 | 55.000 €
Nehruova, pr/1, mokri čvor, izlog, prazan, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Blok 44 (centralna Piramida), izlog

28m2 | 62.500 €
Jurija Gagarina, 1/2, mokri čvor, izlog, u centralnoj Piramidi, pogodan za sve namene, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije