Šifra nekretnine : 86636

Prodaja 89.000 € - Stan
34.00 m21.5 SobeEG Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Denkova bašta Ulica: Paje Jovanovića standardna Telefonskih linija: 1 

Paje Jovanovića, pr/3, zastakljena lođa, u vrlo mirnoj i tihoj ulici, u blizini Bulevara kralja Aleksandra, u prizemlju zgrade iz 2003. godine, sastoji se od dnevne sobe sa izdvojenom kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i prostrane zastakljene lođe. Hoblovan parket i okrečen stan pre mesec dana, zbog etažnog grejanja, klima uređaja i dobre izolacije ima jako niske troškove. Mogućnost izbijanja još jednih vrata i otvaranja izlaza na dvorište. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Kluz

2.5 | 38m2 | 90.000 €
Dvorišni stan u prizemlju, sa još jednim vlasnikom u dvorištu, zaseban objekat. Mereno 51m2 (po papirima 38m2). Pripadajuće ograđeno dvorište od 0.54 ara kroz koje niko ne prolazi sem vlasnika, letnja kuhinja u dvorištu, mogućnost nadogradnje. Olično kao investicija, pogodno za investitore, za zidanje zgrade, plac izlazi direktno na Bulevar kralja Aleksandra. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Veliki Mokri Lug, novogradnja, cena sa pvd-om

2.5 | 48m2 | 94.500 €
Kvalitetna novogradnja iz 2023. godine, sa povraćajem PDV-a za kupce prvog stana. Na dobroj lokaciji, nedaleko od Lastine autobuske stanice. Odlična povezanost sa ostalim delovina grada, blizu izlaza na auto put. U mirnoj ulici sa puno zelenila, bez buke. Odlična struktura stana sa dve spavaće sobe i lođom, izuzetno svetao. Mogućnost kupovine parking mesta. Za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Veliki Mokri Lug, novogradnja, cena sa pvd-om

1.5 | 41m2 | 81.000 €
Kvalitetna novogradnja iz 2023. godine, sa povraćajem PDV-a za kupce prvog stana. Na dobroj lokaciji, nedaleko od Lastine autobuske stanice. Miran kraj sa puno zelenila, bez buke. Stan izuzetne strukture sa odvojenom spavaćom sobom, dnevna soba sa kuhinjom open space, lođa, etažno grejanje. Mogućnost kupovine parking mesta. Za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije