Šifra nekretnine : 86153

Prodaja 84.000 € - Stan
37.00 m21.0 SobeGAS V/V  Štampaj
Lokacija: Cerak Ulica: Bitoljska standardna Telefonskih linija: 1 

Bitoljska, 5/5, 40m2 korisne+3m2 terasa, uknjižen na 37m2, svetao, dvostrano orijentisan, bez ulaganja, od prostorija: dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, očuvan i kvalitetan parket, unutrašnja stolarija drvo, održavana zgrada, novije gradnje, sa zasebnim dvorištem za stanare zgrade, svojim kotlom (plaćanje samo u grejnoj sezoni), prodaje se namešten sa belom tehnikom, u blizini Trgovačke ulice, škole, vrtića, dobra veza sa gradom linijama 51, 52, 56, 560, 591..., može kreditni kupac, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Žarkovo

1.5 | 54m2 | 78.000 €
Bitoljska, pr/3, u mirnoj ulici, sa dva ulaza, parking mestom i zajedničkim dvorištem, prostrana kuhinja sa trpezarijom, prostran hodnik iz kog se ulazi u sve prostorije, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, kotlarnica i ostava, pvc stolarija, grejanje na gas, topla voda 24h, 3 klime, nisu potrebna ulaganja, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Bele vode, u mirnom kraju, sa velikom terasom

2.0 | 57m2 | 110.000 €
Stan je smešten u mirnoj ulici, blizu prodavnica, prevoza i velikog parka u Belim vodama. Nalazi se na visini koja odgovara visini I sprata. Prostire se dužinom zgrade sa malo stanova i završava se velikom natkrivenom terasom od 15m2, ispod koje su podrumske prostorije od ukupno 13m2. Postoji zajedničko dvorište koje može poslužiti za druženje i igranje dece. Uknjižen na 38m2, a uskoro se očekuje uknjiženje stana na 57m2 za koje postoji rešenje o ozakonjenju. Ispred zgrade je mesto za parkiranje automobila po dogovoru sa stanarima zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Banovo brdo, renoviran

2.0 | 47m2 | 120.000 €
Uknjžen 1/1 na vlasnika na 47m2 sa terasom koja nije ušla u kvadraturu. Stan ima i pripadajući tavanski prostor od 38m2, sa kojim se stan može adaptirati u vrlo funkcionalan duplex. Nedavno renoviran. Odlična mikrolokacija, u blizini gimnazije, doma zdravlja i svih ustanova potrebnih za udoban život. Stan je trenutno u zakupu. Mogućnost zamene za menju stambenu jedinicu uz doplatu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije