Zeleno brdo, 150m2, psut, eg, opremljen

Šifra nekretnine : 85810

Izdavanje 800 € - Lokal
150.00 m2EG Polusuteren/I  Štampaj
Lokacija: Zeleno brdo Ulica: Bulevar Kralja Aleksandra standardna Telefonskih linija: 1 namešten 

Bulevar Kralja Aleksandra, psut/1, u prometnom, naseljenom delu Bulevara, okružen novogradnjama, blizu okretnice tramvaja, dobra lokacija za pekaru, sastoji se od ulaznog dela sa vitrinom i dela za proizvodnju sa kompletnom opremom za pekaru, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • PLAĆANJE:Depozit

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Učiteljsko naselje, 60m2, pr, eg

60m2 | 500 €
Učiteljska, pr/2, lep lokal, na dobroj lokaciji, lepo sređen, opremljen za frizerski salon ali pogodan i za druge delatnosti npr salon lepote, prodavnica, kancelarija... Lokal je odlično povezan sa ostalim delovima grada, za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Zeleno brdo, 220m2, vpr, eg, opremljen

220m2 | 1.200 €
Bulevar Kralja Aleksandra, vpr/1, u prometnom, naseljenom delu Bulevara, okružen novogradnjama, blizu okretnice tramvaja, dobra lokacija za fast food, piceriju, kuvana jela, ekpres restoran, sastoji se od restoranskog dela, linije za posluživanje sa hladnom i toplom vitrinom i kompletno opremljene kuhinje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije