VMA, novogradnja, sa nameštajem

Šifra nekretnine : 84970

Prodaja 185.000 € - Stan
45.00 m22.5 SobeCG I/II  Štampaj
Lokacija: VMA Ulica: Omladinska Telefonskih linija: 1 

Omladinska, 1/2, terasa, funkcionalan dvoiposoban stan u novogradnji na odličnoj lokaciji u mirnom kraju sa puno zelenila, stan se prodaje kompletno namešten (nov nameštaj, klima uređaj, bela tehnika, video-nadzor, alarmni sistem), svetao, dvostrano orijentisan, odličan raspored, iz hodnika ulaz u sve prostorije: dnevna soba (izlaz na terasu sa lepim pogledom), kuhinja sa trpezarijom, dve manje spavaće sobe i kupatilo, u neposrednoj blizini VMA, Instituta za ortopediju Banjica, stambenog kompleksa Green Hill Dedinje i Belog dvora i gradskog prevoza, nisu potrebna ulaganja, samo za keš kupce, ima svu potrebnu dokumentaciju za uknjižbu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Centar-Lička, lep pogled na grad

3.0 | 76m2 | 182.000 €
Izuzetna prilika kao investicija za izdavanje i porodični život. Uknjižen stan bez tereta. Duplex na odličnoj lokaciji, kod Beograda na vodi. Zgrada novije gradnje sa liftom, urednim održavanim ulazom. I nivo: hodnik, kuhinja, toalet, spavaća soba sa ugradnim plakarima, terasa. II nivo: dve spavaće sobe, kupatilo. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Kneza Miloša (Skyline), za renoviranje

4.0 | 85m2 | 189.000 €
Kneza Miloša, 2/3, terasa, salonski stan za renoviranje, na odličnoj lokaciji. Prednost je što je zgrada uvučena, nije na glavnoj saobraćajnici u Kneza Miloša, okružena je zelenilom. Centralni deo stana je open space (kuhinjsko-trpezarijski deo sa dnevnim boravkom), iz kog se ulazi u sve četiri spavaće sobe, od kojih velika spavaća ima izlaz na terasu, ostava, kupatilo, +toalet. Potrebno je uložiti kako u stan, tako i u rekonstrukciju krova iznad stana u potkrovlju, ali ćete time stvoriti oazu za miran i udoban porodični život u blizini svih infrastrukturnih sadržaja, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Dedinje, kod Pinka

1.5 | 53m2 | 191.000 €
Rajka Mitića, 5/5, lift, lođa, u ponudi lep, funkcionalan stan, u mirnoj ulici na Dedinju, u kvalitetnoj dobro održavanoj zgradi, u izvornom stanju, lako adaptibilan u dvoiposoban, veliki pripadajući podrum od 12m2, ispred zgrade parking za stanare, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije