Šifra nekretnine : 84962

Prodaja 115.000 € - Stan
35.00 m21.5 SobeTA Polusuteren/I  Štampaj
Lokacija: Bulbulder Ulica: Mariborska standardna Telefonskih linija: 1 

Mariborska, psut/1, odvojena spavaća soba, renovirano kupatilo, u mirnoj ulici, u urednoj, održavanoj porodičnoj stambenoj zgradi, na odličnoj lokaciji, odlična povezanost sa svim delovima grada, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • UREĐAJI:Klima, Video nadzor

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Bulbulder, renoviran

1.5 | 31m2 | 115.000 €
Mariborska, psut/1, na odličnoj lokaciji, u mirnoj ulici, kompletno renoviran, novo kupatilo, kuhinja, odvojena spavaća soba, u porodičnoj stambenoj zgradi sa pet stanova, video nadzor. Mogućnost parking mesta. Za preporuku, uknjižen bez tereta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo

3.0 | 55m2 | 120.000 €
Ilije Pavlovića, 3/6, lift, terasa koju je moguće zatvoriti zimi, zgrada iz 2018., svetao, dvostrano orijentisan (jugoistočno), od prostorija: dnevna soba sa kuhinjom - open space, spavaća soba, jedna manja soba, moderno kupatilo, niski troškovi infostana, u mirnom kraju, u blizini škole, dobra povezanost gradskim linijama sa centrom, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo

3.0 | 53m2 | 106.000 €
Uknjižen stan u zgradi novije gradnje. Dvostrano orijentisan sa odličnim rasporedom prostorija. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, kupatila i lođe. Zgrada odlično održavana. Pored nje se ne nalazi ni jedan objekat koji bi zaklanjao pogled i sunčevu svetlost. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije