Leštane, gradnja 80-tih, fas. cigla

Šifra nekretnine : 84869

Prodaja 160.000 € - Kuća
119.00 m28.00 ari5.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Leštane standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1980 

Ravan, 119m2 u osnovi uknjiženo, mereno ima 193m2, izuzetna kuća na III nivoa (na uzvišenom terenu, na kaskadnim nivoima), građena '80-tih, u dobrom, očuvanom stanju, odlično izolovana i spolja obložena fasadnom ciglom. Sastoji se od 3.5 i 2.0 stana ispod njega, sa kupatilom+gostinjskim toaletom, prelepo dvorište od 8ari, garaža od 18m2, lokal od 24m2 do ulice, šupa, podrum, odlična lokacija, u blizini autobuske stanice (3 linije GSP-a), useljiva, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Podrum, Dvorište
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Čvrsta goriva
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Kaluđerica, uknjižena, kod crkve i Point Shopping Center

6.0 | 190m2 | 3ari | 135.000 €
Vertikala kuće spratnosti Pr+1+Ptk. Uknjižena bez tereta i zabeležbi na 190m2, sa plus četiri terase, na tri ara placa. Kvalitetne gradnje, sa odličnom izolacijom. U mirnoj, osvetljenoj ulici, sa prilazom kolima do dvorišta i parking mestom ispred kuće. Na odličnom mestu u Kaluđerici, kod crkve i Point Shopping Center, u blizini autobuske stanice, marketa. Prizemlje: dve spavaće sobe, dnevna soba sa kuhinjom, kupatilo. Prvi sprat: dnevna soba, dve spavaće sobe, kupatilo. Potkrovlje nije završeno. Kuća je priključena na gradsku kanalizaciju. Idealna za višečlane porodice. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Boleč, kvalitetna gradnja

6.0 | 400m2 | 132.000 €
Virska, pr+I+ptk. Ukupne površine 400 m2, uknjižena na 134m2. Porodična kuća sa garažom i pomoćnim objektima, kvalitetne gradnje. U prizemlju je trosoban stan sa odvojenim ulazom i stepenicama koje vode na I sprat gde se ulazi u trosoban stan sa prelepom velikom poluzatvorenom i natkrivenom terasom od 20m². Zasebnim stepeništem izlazi se na visoko potkrovlje sa minimalnim kosinama, koje čini još jedan trosoban stan, na svakom nivou ima kuhinja i kupatilo. Pogodno za porodični život ili izdavanje, prilagodljiva potrebama novog vlasnika uz određena ulaganja, u mirnom delu Boleča, u blizini glavne ulice, autobusa, marketa. Ima nekoliko različitih opcija za grejanje, dva strujomera, svaki sprat predstavlja odvojenu celinu. Postoji mogućnost i kupovine još jedne manje kuće od 100m² koja je zasebno uknjižena i koju je potrebno renovirati, kao i kupovine voćnjaka koji se nalazi iza kuće. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Vrčin

5.0 | 266m2 | 10ari | 200.000 €
Pariske komune, pr+1+ptk. Uknjižena je na 266m2. Porodična kuća u podavalskom delu izgrađena od veoma kvalitetnih materijala, u mirnom kraju sa puno zelenila, na 10a placa na kome je posađeno razno voće, sastoji se od prizemlja, 1. sprata i tavanskog prostora. Prostorije u prizemlju: jednosoban stan (soba sa kuhinjom i trpezarijom i veliko kupatilo), kotlarnica, ostava, velika natkrivena terasa i garaža, prvi sprat: ulazni hodnik, velika dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, 2 spavaće sobe, veliko kupatilo i velika terasa, nisu potrebna ulaganja, osim na tavanskom prostoru koji se može adaptirati u još jednu stambenu jedinicu od 57m2, kuća ima priključak na gradski vodovod, a postoji i mogućnost priključka na gas, u blizini se nalaze objekti za snabdevanje, dobra saobraćajna povezanost sa gradom, pogodna za višečlane porodice, sada može da funkcioniše kao dve stambene jedinice, ima dva posebna ulaza. Za svaku preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije