Karaburma, renoviran, sa nameštajem

Šifra nekretnine : 84636

Prodaja 140.000 € - Stan
57.00 m22.5 Sobenorveški radijatori Visoko prizemlje/IV  Štampaj
Lokacija: Karaburma Ulica: Mirijevski Bulevar standardna Telefonskih linija: 1 

Mirijevski Bulevar, vpr/4, terasa, lođa, stan na dobroj lokaciji u mirnom kraju sa puno zelenila, veoma svetao, dvostrano orijentisan, kompletno renoviran pre dve godine (elektro i vodovodne instalacije, kupatilo, hrastov parket, PVC stolarija, elektro podizači roletni i komarnici), odličan raspored prostorija, ulaz u sve prostorije iz hodnika: velika dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom sa izlazom na zastakljenu lođu, velika spavaća soba sa izlazom na terasu, manja spavaća soba i kupatilo, pripadajući podrum, u blizini OŠ, vrtića, TC Karaburma i ostalih objekata za snabdevanje, dobar gradski prevoz; nisu potrebna nikakva ulaganja, stan se prodaje kompletno namešten, uknjižen.
Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Bulevar Despota Stefana, odlična lokacija, sa velikom terasom

1.5 | 47m2 | 138.000 €
Stan na odličnoj lokaciji, u izvornom stanju, adaptibilan u 1.5, mereno 48m2 sa ostavom. Svetao, iz otkupa, sa terasom koja se prostire dužinom celog stana. U zgradi sa novijim liftom. Na uglu Cvijićeve i Bulevara Despota Stefana, preko puta Lidla. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

TC Zira

2.0 | 50m2 | 137.000 €
Zbog nivelacije terena stan je u nivou visokog prizemlja (stanovi ispod stana). Miran, tih, orijentisan ka dvorištu. Na atraktivnoj lokaciji, prometnom mestu. Sastoji se od: hodnika, kuhinje, dnevne sobe, kupatila, spavaće sobe. Delimično renoviran (kupatilo nije rađeno). Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Višnjička banja Sunnyville, novogradnja

3.0 | 67m2 | 145.000 €
Mirka Milojkovića, 1/5, lift, lepa terasa sa bočnim pogledom ka Dunavu, potpuno nov trosoban stan u novogradnji u naselju Sunnyville. Stan je prostran, svetao, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, postoji mogućnost kupovine garaže. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije