Barajevo - Lisović

Šifra nekretnine : 84566

Prodaja 15.000 € - Plac
10.00 ari Štampaj
Lokacija: Lisović Ulica: Palih boraca 

Palih boraca, građevinski plac površine od 10ari, u naseljenom delu, graniči se sa glavnom saobraćajnicom, voda i struja do placa, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Lisović, građevinski plac

35ari | 12.000 €
Odličan građevinski plac, u zaseoku Grabovac, oivičen šumom, u vikend naselju, bunarska voda, struja do placa, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Barajevo - Vranić

10ari | 29.000 €
Velike Dubrave, na uglu raskrsnice sa Ibarskom magistralom, 10 ari placa na kome se nalazi nedovršeni objekat- kuća na sprat koji ima izvedenu vodu i struju, pogodan za firme, stovarišta, magacine, na izuzetnoj lakaciji, uz asfaltiran prilaz, moguć dogovor za korekciju cene, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Barajevo - Lisović

30ari | 45.000 €
Palih boraca, građevinski plac ukupne površine od 30ari, u naseljenom delu, graniči se sa glavnom saobraćajnicom, voda i struja do placa, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije