Banjica-tržni centar, 28m2, pr, cg, izlog

Šifra nekretnine : 84537

Izdavanje 1.000 € - Lokal
28.00 m2CG Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Banjica Ulica: Paunova stara gradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

Paunova, pr/2, lokal sav u izlogu, u najboljem delu TC Banjica, bez ulaganja, pogodan za sve delatnosti, uknjižen, obavezan depozit u visini dve mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Izlog,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Zemun Altina, 150m2, pr, eg

150m2 | 900 €
Ugrinovački put, pr/2, odlična lokacija, neposredno pored glavnog puta. Prostor podeljen pregradnim zidovima tako da ima do ulice prodajni deo sa produženom nadstrešnicon, magacinski prostor i dodatni višenamenski prostor. Lokal je godinama uspešno radio. Prilaz lokalu prostran tako da je moguć pristup svim vrstama transportnih vozila. Izdaje se najkraće na 2-10 godina, u obzir dolaze ozbiljni zakupci. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Zeleno brdo, 150m2, psut, eg, opremljen

150m2 | 800 €
Bulevar Kralja Aleksandra, psut/1, u prometnom, naseljenom delu Bulevara, okružen novogradnjama, blizu okretnice tramvaja, dobra lokacija za pekaru, sastoji se od ulaznog dela sa vitrinom i dela za proizvodnju sa kompletnom opremom za pekaru, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Zeleno brdo, 220m2, vpr, eg, opremljen

220m2 | 1.200 €
Bulevar Kralja Aleksandra, vpr/1, u prometnom, naseljenom delu Bulevara, okružen novogradnjama, blizu okretnice tramvaja, dobra lokacija za fast food, piceriju, kuvana jela, ekpres restoran, sastoji se od restoranskog dela, linije za posluživanje sa hladnom i toplom vitrinom i kompletno opremljene kuhinje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije