Šifra nekretnine : 84247

Prodaja 41.500 € - Stan
22.00 m21.5 SobeTA Suteren/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Lion Ulica: Kulina Bana stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Kulina Bana, sut/pr, stan u dvorišnoj kući izmeren na 31m2. Sa sedam stanova u dvorištu, na odličnoj lokaciji, na Lionu između Bul.kralja Aleksandra i Vojislava Ilića, dvostrano orijentisan, od prostorija: dve sobe, predsoblje, mala kuhinja, kupatilo, za sređivanje, blizu svih pogodnosti za komforan život, odlična veza sa svim delovima grada gradskim prevozom, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo, zgrada iz 2008.

1.5 | 35m2 | 52.000 €
Nikole Doksata, npr/3, stan na dobroj lokaciji, u mirnom kraju, zgrada iz 2008., svetao, dvostrano orijentisan, od prostorija: ulazni hodnik, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, podrum, u blizini OŠ, vrtića, objekata za snabdevanje, dobar gradski prevoz, mali troškovi infostana, bez ulaganja, pogodan za manje porodice ili kao investicija za izdavanje, samo za keš kupce. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Veliki Mokri Lug, novogradnja, cena sa pvd-om

0.5 | 28m2 | 55.000 €
Kvalitetna novogradnja iz 2023. godine, sa povraćajem PDV-a za kupce prvog stana. Na dobroj lokaciji, nedaleko od Lastine autobuske stanice. Stan odlične strukture, visina skoro kao prvi sprat, italijanska keramika, hrastov parket, etažno grejanje. Izuzetna ponuda. Mogućnost kupovine parking mesta. Za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo, Mirijevski bulevar

2.0 | 40m2 | 62.000 €
U ponudi funkcionalan dvosoban stan, u novijoj dobro održavanoj zgradi. Stan u izvornom stanju, dosta dobro održavan. Nalazi se u blizini Univerexporta na Mirijevskom bulevaru, u blizini više linija prevoza, prodavnica, škola, vrtića. Ispred zgrade se nalazi parking za stanare zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije