Hadžipopovac, u izgradnji, sa pdv-om

Šifra nekretnine : 84098

Prodaja 198.975 € - Stan
57.00 m22.5 SobeEG III/IV  Štampaj
Lokacija: Hadžipopovac Ulica: Primorska u izgradnji Telefonskih linija: 1 

Primorska, 3/4, lift, lođa 8.26m2, sa dva mokra čvora i dve spavaće sobe. Primorska je novi stambeni objekat u mirnom i najlepšem delu opštine Palilula. Objekat je sledeće spratnosti po 2+ pr +3 + ps, projektovan u duhu savremene arhitekture, svi primenjeni materijali i komponente su prvoklasnog kvaliteta. Cena je iskazana sa PDV-om. Pripadajuće parking mesto (nije uračunato u cenu). Rok za završetak radova je maj 2024. godine. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa, Parking
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Hadžipopovac, u izgradnji, sa pdv-om

2.5 | 58m2 | 202.615 €
Primorska, 1/4, lift, lođa 3.36m2, sa dva mokra čvora i dve spavaće sobe. Primorska je novi stambeni objekat u mirnom i najlepšem delu opštine Palilula. Objekat je sledeće spratnosti po 2+ pr +3 + ps, projektovan u duhu savremene arhitekture, svi primenjeni materijali i komponente su prvoklasnog kvaliteta. Cena je iskazana sa PDV-om. Pripadajuće parking mesto nije uračunato u cenu. Rok za završetak radova je maj 2024. godine. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Hadžipopovac, u izgradnji, sa pdv-om

2.5 | 58m2 | 202.615 €
Primorska, 3/4, lift, lođa 2.33m2, sa dva mokra čvora i dve spavaće sobe. Primorska je novi stambeni objekat u mirnom i najlepšem delu opštine Palilula. Objekat je sledeće spratnosti po 2+ pr +3 + ps, projektovan u duhu savremene arhitekture, svi primenjeni materijali i komponente su prvoklasnog kvaliteta. Cena je iskazana sa PDV-om. Pripadajuće parking mesto nije uračunato u cenu. Rok za završetak radova je maj 2024. godine. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Palilulska pijaca, I/IV, renoviran

3.0 | 67m2 | 209.000 €
Stanoja Glavaša, 1/4, lift, 2 lođe, lep, funkcionalan i prostran stan, izvorno dvosoban adaptiran u dvoiposoban, stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, dve prostrane spavaće sobe, dve lođe, velikog kupatila, dvostrano je orijentisan, pre dve godine kompletno renoviran, zamenjene elektro i vodovodne instalacije, sanitarije, pvc fasadna stolarija, sigurnosna vrata, u sobama je originalni hrastov parket, grejanje je TA, u stanu postoje kaljeve peći. Nalazi se na odličnoj lokaciji u centru grada, u neposrednoj blizini Palilulske pijace, retko u ponudi, stan za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije