Hadžipopovac, u izgradnji, sa pdv-om

Šifra nekretnine : 84089

Prodaja 234.255 € - Stan
67.00 m22.5 SobeEG Prizemlje/IV  Štampaj
Lokacija: Hadžipopovac Ulica: Primorska u izgradnji Telefonskih linija: 1 

Primorska, pr/4, lift, lođa 3.36m2, sa dva mokra čvora i dve spavaće sobe. Primorska je novi stambeni objekat u mirnom i najlepšem delu opštine Palilula. Objekat je sledeće spratnosti po 2+ pr +3 + ps, projektovan u duhu savremene arhitekture, svi primenjeni materijali i komponente su prvoklasnog kvaliteta. Cena je iskazana sa PDV-om. Pripadajuće parking mesto nije uključeno u cenu. Rok za završetak radova je maj 2024. godine. Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa, Parking
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Tašmajdan

3.0 | 73m2 | 229.000 €
Svetozara Ćorovića, 1/6, lift, terasa, lođa, na odličnoj lokaciji kod Tašmajdanskog parka, između Kraljice Marije, Cvijićeve i Ruzveltove, stan je svetao, dvostrano orijentisan (severoistok- jugozapad), sastoji se od dnevnog boravka sa izlazom na terasu, 2 spavaće sobe, kuhinje sa izlazom na lođu, trpezarije, kupatila, toaleta, stan u održavanom, izvornom stanju, adaptibilan, u neprometnoj ulici, izolovan od saobraćaja i buke, kvalitetna zgrada iz 90-ih godina, sa belom fasadnom ciglom, održavan ulaz, u okviru kompleksa zgrada postoji ograđeno dvorište dostupno samo stanarima, deo ulice je u slobodnoj parking zoni, postoji mogućnost iznajmljivanja parking mesta, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Cvijićeva

3.0 | 77m2 | 251.000 €
Cvijićeva, 4/6, lift, lođa, odlična zgrada, uredan ulaz, 2 mokra čvora, stan bez ulaganja, prodaje se namešten, samo za keš kupce. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Botanička bašta

3.0 | 85m2 | 215.000 €
Odličan, svetao, dvostrano orijentisan (jug-zapad). Bez buke, gleda na dvorište. Dnevna soba sa izlazom na lođu, kuhinja sa izlazom na drugu lođu, kupatilo u spavaćem bloku, gostinski toalet u produžetku, špajz koji može da se pretvori u još jedno komforno kupatilo, dve spavaće sobe. Lep raspored, nema prolaznih soba, sve funkcioniše iz hodnika. Stan je uknjižen na 85m2, mereno ima 89m2. Stan je u izvornom stanju, dobra zgrada sa 4 lifta, održavan ulaz, ima video nadzor, interfon. Stan pogodan i za poslovni prostor. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije