Lekino brdo, lux, namešten

Šifra nekretnine : 84073

Prodaja 240.000 € - Stan
70.00 m23.5 Sobepodno IV/V  Štampaj
Lokacija: Lekino Brdo Ulica: Belimarkovićeva novogradnja Telefonskih linija: 1 

Belimarkovićeva, 4/5, lift, terasa, lux stan, visoki kvalitet gradnje. Sastoji se od: prostranog dnevnog boravka (izlaz na terasu), kuhinje sa šankom, tri spavaće sobe, zasebnog kupatila i toaleta, dvostrano orijentisan, prelep otvoreni panoramski pogled ka Hramu, Beogradu na vodi i Crvenom Krstu, a sa druge strane pogled ka Avalskom tornju, Zvezdari, Voždovcu. Grejanje i hlađenje putem toplotnih pumpi, podno grejanje u dnevnom boravku, kuhinji i oba kupatila, izuzetna toplotna izolacija (račun za grejanje u sezoni ne prelazi 2000din.), salonska visina plafona, prozori koji omogućavaju dosta svetlosti, roletne na daljinsko upravljanje, prodaje se namešten sa svom belom tehnikom (Bosch i Candy), zgrada je obezbeđena sigurnosnim kamerama, garažno mesto nije uračunato u cenu, linije prevoza 46, 55, 22, jedinstvena ponuda, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Video nadzor

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Lekino brdo, novogradnja, sa PDV-om

3.0 | 75m2 | 246.000 €
Odličan stan u novogradnji, odmah useljiv. Mogućnost povraćaja PDV-a za kupce prvog stana. Velika dnevna soba sa mnogo svetlosti. Odvojen spavaći blok sa dve sobe. Keramika za kuhinju i kupatila je spremna za ugradnju, može biti drugačiji izbor kupca. Opciona mogućnost kupovine garažnog mesta u okviru zgrade. Stan je uknjižen i bez tereta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Lekino brdo, nov, lux

2.5 | 59m2 | 230.000 €
Lux nov stan, završena zgrada 1. Februara 2024. Visok nivo kvalitetne gradnje. Predato za upotrebnu dozvolu. Aluminijumska stolarija sa alu roletnama na elektro pogon, široki hrastov višeslojni parket velikih dimenzija, granitna italijanska keramika velikih dimenzija, prvoklasne sanitarije. Energetski pasoš, podno grejanje i grejanje u zidovima sa kotlom na struju. Ulazna sigurnosna vrata. Granitni ulaz i stepenište. Veoma svetao, orijentisan jug-istok. Dve spavaće sobe, kupatilo, vešernica, veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, lođa. Odlična lokacija, dobro povezan sa centrom i drugim delovima grada. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 28.000eur. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

3.0 Trošarina, visina I sprata

3.0 | 90m2 | 252.000 €
Stan u novijoj zgradi iz 2012.god. Uknjižen na 79m2+2 terase. Visina I sprata. Dvostrano orijentisan. Od prostorija: dve spavaće sobe (jedna sa izlazom na terasu), open space sa kuhinjsko-trpezarijkim delom (izlaz na drugu terasu), kupatilo sa tuš kabinom, kupatilo sa kadom. U mirnoj ulici, sa otvorenim pogledom. U blizini Fona, Saobraćajnog fakulteta, OŠ ''Filip Filipović'', Lidla. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije