Šifra nekretnine : 84010

Prodaja 195.000 € - Stan
104.00 m25.0 SobeCG Visoko prizemlje/XIII  Štampaj
Lokacija: Blok 63 Ulica: Nehruova standardna Telefonskih linija: 1 

Nehruova, vpr/18, u prilici smo da Vam ponudimo izuzetno dobar stan, odlične strukture, na fantastičnoj lokaciji u blizini velikih marketa, pijace, autobuskih stajališta, stan je odlične stukture, sastoji se od dve odvojene stambene jedinice, u većoj od 84m2, nalazi se velika dnevna soba, 3 spavaće, kuhinja i dva mokra čvora, manji stan koji ima oko 20m2, funkcioniše kao posebna stambena jedinica, sastoji se od jedne sobe, kupatila i male kuhinje, obe stambene jedinice izlaze na veliku terasu koja ima 25m2, što ovaj stan čini posebno primamljivim, manji deo stana pogodan je za rentiranje, zbog same pozicije stana može se koristiti i kao poslovni prostor sa više kancelarija, renoviran, PVC stolarija, zamenjene vodovodne i elektroinstalacije, za svaku preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Bašta
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

BLOK 70, renoviran

2.5 | 59m2 | 191.900 €
64m2 po merenju sa terasom, 59m2 uknjiženo, Jurija Gagarina, 12/13, lift, terasa, odličan, renoviran pre izvesnog vremena, sa panoramskim pogledom, odličan raspored, komforan, svetao, u stanu ostaju kuhinjski elementi rađeni po meri i dva velika američka plakara, blizina svih infrastruktornih sadržaja, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Blok 45

2.0 | 61m2 | 200.000 €
Jurija Gagarina, pr/15, 2 lifta, veoma interesantan prostor koji se sastoji od dvoiposobnog stana od 61 m2 koji je uknjižen i dela od 43m2 koji je korišten kao poslovni prostor koji nije uknjižen, može se spojiti i u jednu celinu za stambeni ili poslovni prostor. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Blok 61, trosoban stan sa dva mokra čvora

3.0 | 80m2 | 200.000 €
Lep, svetao, istočno orijentisan, odlične strukture. Izvorno 3.0, ali se lako može adaptirati u 4.0. U hodniku se nalaze plakari. Iz njega se ulazi u sve prostorije: veliku dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, dve spavće sobe, kupatilo i toalet. Stan je uknjižen na 74m2, grejne površine +6m2 terasa zastakljena PVC-om. Vojna zgrada, lepo održavana, sa tri lifta. U blizini se nalaze prodavnice, škola, vrtići, autobuska stajališta, uređeni parkovi. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije