Železnik, urađena konverzija

Šifra nekretnine : 83870

Prodaja 120.000 € - Plac
20.15 ari Štampaj
Lokacija: Železnik 

Savska terasa, na izlazu iz Železnika ka Ibarskoj magistrali, gradsko građevinsko zemljište, urađena konverzija u privatno vlasništvo, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Makiš

23.41ari | 84.000 €
Bore Stankovića, gradsko građevinsko zemljište, informacija o lokaciji, industrijska zona, dozvoljena gradnja, (montažni objekti, proizvodne hale, skladišta, parking za kamione, autobuse), nalazi se odmah iza benzinske pumpe, u blizini Obrenovačkog autoputa. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Obrenovački drum, industrijska zona

16ari | 64.000 €
Odlična uknjižena parcela, vlasnik 1/1. Gradsko građevinsko zemljište, nalazi se uz stari Obrenovački put gde prolazi autobuska linija br. 92 i odmah je pored restorana Mika Alas. Na parceli je nasuta zemlja kako bi bio u visini asfaltnog puta odakle se može ući. Front placa je 69 m. Preko puta se nalaze velike izgradjene hale. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Velika Moštanica - Centar

11.54ari | 29.000 €
Uknjižen plac u centru Velike Moštanice. Građevinsko zemljište od 11.54 ara. Ima informaciju o lokaciji. U blizini škole, pošte, gradskog prevoza. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije