Divčibare centar, namešten

Šifra nekretnine : 83673

Izdavanje 500 € - Stan
37.00 m21.5 SobeEG Visoko prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Divčibare Ulica: Gođevačka novogradnja Telefonskih linija: 1 namešten 

Gođevačka, vpr/3, namešten stan apartmanskog tipa, u samom centru Divčibara, trostrano orijentisan, od prostorija: odvojena spavaća soba sa bračnim krevetom, kuhinja (kompletno opremljena, šporet, rerna, aspirator, frižider), dnevno-trpezarijski deo sa izlazom na terasu, kupatilo, optički internet, kablovska, grejanje daljinsko preko wifi, izdaje se na duži vremenski period od godinu dana, u cenu uračunato održavanje stana 3x mesečno, održavana i uredna zgrada sa parkingom, video nadzorom i letnjikovcem ispred, u neposrednoj blizini hotela ''Crni Vrh'', pošta, pijaca, ambulanta na 200m, Maxi, za preporuku mladim bračnim parovima, samcima, svima koji vole lepotu prirode, mira i pogled na planinu, plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Kablovska TV, Video nadzor, , ,

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Blok 62, namešten

1.0 | 55m2 | 500 €
Svetao, komforan, jugoistočno orjentisan stan. Sastoji se od velike sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, stan ima 55m2 + veliku terasu kvadratnog oblika od 27m2, sa prelepim pogledom. Nalazi se na odličnoj lokaciji, pored Osnovne škole, u blizini svih sadržaja neophodnih za ugodan život, izdaje se namešten, na duži vremenski period, cg, klima. Mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Odličan stan kod Palate Pravde

1.0 | 27m2 | 500 €
Izdaje se funkcionalan, lux jednosoban stan. Na odličnoj lokaciji kod Palate Pravde. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Renoviran, sve u odličnom stanju. Izdaje se prazan, mogućnost izdavanja sa nameštajem. Niski režijski troškovi, grejanje na struju, inverter klima, veš mašina, frižider, šporet. Zgrada dobro održavana, u mirnoj ulici. Plaćanje mesečno. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Banjica, prazan, nov, lux, odmah useljiv

2.5 | 59m2 | 500 €
Neuseljavana novogradnja, u blizini Paunovog brega. U kvalitetnoj lux zgradi sa liftom. Prazan, odmah useljiv, jugoistočno orijentisan. Kuhinja i kupatilo sa postavljenim elementima, inverter klima. Izdaje se na duži vremenski period. Mogućnost izdavanja i garažnog mesta po ceni od 50eur. Plaćanje mesečno. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije