Šifra nekretnine : 83595

Prodaja 500.000 € - Plac
430.00 ari Štampaj
Lokacija: Bukovička Banja 

Lep, ravan plac u naselju Ranilović od 4,3 ha, sa uknjiženom kućom od 60m2 sa gradskom vodom i trofaznom strujom. 1,6 ha je pod borovnicom sorte Duke na bankovima, pokrivena mrežom, sa navodnjavanjem kap po kap (Arteški bunar), lepa okolina i pogled, u blizini puta, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Vodovod

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Batajnica Belarice, građevinsko zemljište

70ari | 500.000 €
Široki put, građevinsko zemljište namenjeno za izgradnju komercijalnih privrednih objekata, ravan, čist, bez rastinja i objekata na zemljištu. Lociran istočno od autoputa Beograd - Novi Sad,u području Belarice ispod širokog puta koji vodi u Batajnicu. Detaljnom regulacijom predviđena je priključna saobraćajnica na autoput, zona izgradnje se očekuje u toku sledeće godine. Namenjem je za izgradnju privrednih objekata maksimalne visine do 18 metara sa odgovarajućim brojem etaža. Dozvoljava se da se na pojedine delove objekta (do 1/3) maksimalna visina slemena može izgraditi do 24 metra. Indeks izgrađenosti je do 1.0, indeks zauzetosti je do 70%. Minimalno pod uređenim zelenim površinama je do 20%. Plac je u zoni infrastrukture koja je obezbeđena strujom, vodom i gasom. Završetak detaljne regulacije se očekuje do početka 2024. godine. Mogućnost proširenja površine parcele. Uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Železnik, urađena konverzija

41.91ari | 420.000 €
Savska terasa, ulazak u Železnik sa Ibarske magistrale, prvi red, u blizini petlje Orlovača, urađena konverzija u privatno vlasništvo, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Blok 53, kod Kvantaša

68ari | 591.600 €
Kod Kvantaša, ravno građevinsko zemljište 68ari, širine oko 30mx230m dužine. Pripada privrednoj ''Zoni 2'' u okviru prostorne celine ''JUG 4'' Blok 53, u dodiru sa TC Tempo - Ševino polje, u neposrednoj blizini Kvantaške pijace i izlaza na autoput E-75, kod skretanja za Zemun u pravcu Beograda. Namenjen za izgradnju objekata različitih privrednih delatnosti, indeks izgrađenosti 1,0, visina objekta do 18 metara sa mogućnošću etažiranja, a do 1/3 ukupne BRGP pod gabaritom objekata, za objekte koji nemaju korisnu BRGP maksimalno dozvoljena visina se određuje prema tehničkim potrebama. Delovi objekata (reperni delovi kule, reklamni panoi, posebni delovi konstrukcije ili tehničke instalacije), visina do slemena može da bude maksimalno do 24 metara. Dozvoljeno spajanje parcela po potrebi i nameni i formiranje građevinskih. Zemljište ravno, prilagođeno gradnji bez posebnih dodatnih pripremnih radova na uređenju istog. Planirana izgradnja trafo stanice na placu, vodovodna i kanalizaciona instalacija se nadovezuje na izgrađene objekte i uređena infrastrukturna zemljišta (TC Tempo i ostali objekti), uknjiženo. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije