Šifra nekretnine : 83327

Prodaja 250.000 € - Stan
80.00 m22.5 SobeCG X/XV  Štampaj
Lokacija: Blok 45 (TC Enjub) Ulica: Jurija Gagarina standardna Telefonskih linija: 1 

Jurija Gagarina, 10/15, 2 lifta, lođa od 12m2, na odličnoj lokaciji u mirnom delu Bloka 45, na par minuta od Savskog šetališta, pijace, velikih marketa, stajališta za javni prevoz, u veoma lepo održavanoj zgradi sa renoviranim ulazom, zamenjenim ulaznim vratima, poštanskim sandučićima, dva nova lifta, uredno održavano stepenište, stan odlične strukture, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, dve komforne spavaće sobe, veliku dnevnu sobu, odvojenu kuhinju (rađenu po meri) sa trpezarijom, renovirano kupatilo, spušteni plafoni, kvalitetna nova sobna vrata, blindirana ulazna, hoblovan parket, video nadzor u stanu, izuzetna nekretnina za sve one kojima je potreban stan za sebe i svoju porodicu, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Blok 23

2.5 | 60m2 | 240.000 €
Bulevar Arsenija Čarnojevića, 11/12, lift, terasa sa prelepim pogledom na grad, stan u izvornom stanju, za sređivanje, na odličnoj lokaciji, veoma svetao, orijentisan ka parku, suprotno od autoputa, odličan raspored prostorija: ulazni hodnik, velika dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, ostava, podrum, pogodan za višečlanu porodicu ili kao investicija za izdavanje, u neposrednoj blizini Sava Centra, autoputa, Štark arene, škole, vrtića, objekata za snabdevanje, odličan gradski prevoz, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Blok 70, jugo-zapadno orijentisan

3.5 | 96m2 | 240.000 €
Uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. U izvornom stanju, jugo-zapadno orijentisan, sa dva mokra čvora. Nalazi se u blizini škole, vrtića i šetališta. Troiposoban stan, odlično održavan ulaz. Liftovi su remontovani. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Blok 70, delimično renoviran

3.5 | 96m2 | 234.000 €
Jurija Gagarina, 5/11, lift, lođa, svetao stan, južno orijentisan, delimično renoviran (promenjene vodovodne instalacije u kuhinji i kupatilu, keramika i sanitarije), postavljena keramika u hodnicima i trpezariji, laminat u dnevnoj sobi, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, spavaći blok (tri sobe) je odvojen, zgrada u odličnom stanju sa aluminijumskim ulaznim vratima, novim liftovima, na odličnoj poziciji, u bizini vrtića, škole, šetališta, marketa, pošte, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije