Šifra nekretnine : 83177

Izdavanje 1.300 € - Poslovni prostor
84.00 m2EG I/IV  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Nušićeva stara gradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

Nušićeva, 1/4, terasa, na odličnoj lokaciji, u centru grada, pogodan za mnoge delatnosti, sa ukupno šest prostorija (parket, grejanje na struju), čajnom kuhijom i tri mokra čvora, oglasna cena je za plaćanje unapred 18 meseci - 1300 Eur, plaćanje za 12 meseci cena je 1500 Eur, za 6 meseci unapred 1800 Eur, na mesečnom nivou cena je 2000 Eur i obavezan depozit dve mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Kuhinja,
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • PLAĆANJE:Depozit

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Obilićev venac, lux opremljen poslovni prostor

74m2 | 1.500 €
Strogi centar, kompletno opremljen poslovni prostor, pogodan za sve namene, pre svega kao kancelarijski prostor. Poput penthausa, svetao, lep pogled, neposredno uz javnu garažu. Useljiv od 01.02.2024. godine, izdaje sе na duži period. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Zmaj Jovina

118m2 | 1.000 €
Zmaj Jovina, sut/2, poslovni prostor na odličnoj poziciji, 50m od Knez Mihajlove, adaptibilan, mogućnost proširenja, pogodan za noćni klub, magacin, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Kalemegdan Business Center, lux, opremljen

20m2 | 1.000 €
Bulevar Vojvode Bojovića, npr/2, lux poslovni prostor, nedavno renoviran, na atraktivnoj lokaciji u zgradi Kalemegdan Business Center, u sklopu kompleksa K-District, preko puta Zoo vrta, u blizini pešačke zone Knez Mihailove ulice. U potpunosti opremljena kancelarija, uključeno u cenu sledeće: radni sto, ergonomske stolice, ormarići, kontrola pristupa, stakleni zidovi, bela tabla, klima po kancelariji, internet, obezbeđenje, recepcija, čiscenje, sve režije (voda, struja, itd), korišćenje u potpunosti opremljene kuhinje (mikrotalasna, filtrirana voda, posuđe, frižider...), kupatila, phone kabine, lobi deo. Bez bilo kakvih dodatnih troškova. Na 20m od kancelarije nalazi se Kafeterija, aparat za piće i slatkiše, štampač, sala za sastanke, sa mogućnošću korišćenja lobi dela i na drugom spratu idealnom za sastanke sa klijentima. U blizini postoji slobodno prostrano nezonirano parkiralište, a preko puta zgrade se nalazi i veliki parking trenutno u fazi renoviranja, koji se naplaćuje. Mesečno plaćanje. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije