Šifra nekretnine : 82561

Izdavanje 1.300 € - Lokal
75.00 m24.0 SobeCG Prizemlje/XII  Štampaj
Lokacija: Dorćol donji Ulica: Visokog Stevana standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Visokog Stevana, pr/12, lift, na odličnoj lokaciji, ceo spoljni zid je u izlogu, pogodan za sve vrste delatnosti. Trenutno je organizovan kao kancelarijski prostor sa 4 kancelarije ali može da se preuredi u skladu sa drugim potrebama i namenama, slobodan parking u krugu zgrade, niski režijski troškovi, plaćanje na mesečnom nivou, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Čubura, 72m2, pr, eg, uk.

72m2 | 1.200 €
Celjska, pr/4, lep, funkcionalan, opremljen poslovni prostor sa tri kancelarije, hodnikom, čajnom kuhinjom, ostavom, u novoj zgradi veoma kvalitetne gradnje, ima parking ispred zgrade, na odličnoj lokaciji u srcu Vračara, cena je fleksibilna, plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Đeram pijaca, 30m2, pr, ta

30m2 | 1.500 €
Bulevar kralja Aleksandra, pr, na odličnoj lokaciji, jedan od najprometnijih delova Bulevara, blizu Đeram pijace, renoviran, inverter klima, izlog, mokri čvor, niski režijski troškovi. Za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Kluz, 84m2, pr, cg, lux

84m2 | 900 €
Madridska, pr, nov, open space lux poslovni prostor/lokal sa velikim izlogom, nedaleko od Bulevara kralja Aleksandra i Aviv parka, u novom lux kompleksu Alpha city, kvalitetna fasada sa termoizolacionim staklima, visina plafona 3.8m, cg sa kalorimetrima, mogućnost preuređivanje, parking mesto, za svaku preporuku. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije