Skupština, Majke Jevrosime

Šifra nekretnine : 82520

Prodaja 489.900 € - Stan
164.00 m24.0 SobeCG V/V  Štampaj
Lokacija: Skupština Ulica: Majke Jevrosime standardna Telefonskih linija: 1 

Kvalitetan i funkcionalan stan, tri spavaće sobe, prostran dnevni boravak sa ugrađenim kaminom, kosine su samo u delu dnevnog boravka koji ne utiče na funkcionalnost i korišćenje prostora, kuhinja sa trpezarijom odvojena od dnevnog boravka, dva kupatila povezana sa dve spavaće sobe i toalet preko puta ulaza u stan, dve terase, jedna 15m2 na koju se izlazi iz trpezarije, druga 7m2 na koju se izlazi iz spavaće sobe.

Kvalitetna drvena stolarija u celom stanu kao i ulazna vrata. Jedna soba ima manju galeriju sa lezajem za spavanje.

Stan koristi dve mogućnosti grejanja, centralno grejanje sa kontrolom utroška energije i toplotne pumpe kao rezervnu varijantu. Očuvan stan bez većih ulaganja.

Po potrebi može da funkcioniše kao dve stambene jedinice sa već urađenim ulaznim vratima iz hodnika zgrade.

Zgrada uredna sa dobrom fasadom. U neposrednoj blizini Skupštine Srbije i centra grada.

Uknjižen na vlasnika i bez tereta.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Centar, salonac, I sprat, sa liftom

4.0 | 116m2 | 360.000 €
Salonac u izvornom stanju, za renoviranje. Očuvana zgrada sa urednom fasadom. Uknjižen na 116m2, bez tereta i zabeležbi. Grejne površine 119m2+lođa 10m2+terasa 0.7m2. Dvostrano orijentisan. Poseduje dva strujomera, dva kupatila+gostinjski toalet, pripadajući podrum u funkciji. Potrebno renoviranje omogućava pogodnost kupcu da enterijerski uredi ovakvu strukturu i veličinu stana prema svojim potrebama i željama. Instalacije grejnog sistema na gradske toplane postoje u zgradi, po želji se mogu priključiti ili regulisati na drugi način. Lokacijski u jednoj od prestižnih ulica, u centru Beograda. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Dorćol, Kapetan Mišina

2.5 | 57m2 | 220.000 €
Kapetan Mišina, 7/7, lift do petog sprata, zastakljena lođa, stan je nadograđen 2001.god., u kvalitetnoj zgradi iz '60-tih, trostrano orijentisan, svetao, bez ulaganja, lep raspored prostorija, dve spavaće sobe sa krovnim prozorima, krov rađen pre par godina, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Brankova, renoviran

2.5 | 46m2 | 164.000 €
Stan na odličnoj lokaciji. Uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Uredna, održavana zgrada, sa sređenim ulazom i hodnicima. Zavedena u katastru u svojstvu kulturnog dobra. Lift ide do šestog sprata. Kompletno renoviran pre par godina (vodo i elektro instalacije). Kuhinja rađena po meri sa svim pratećim elementima. Kupatilo rađeno, sa prirodnom ventilacijom, tuš kabinom, ugradnim vodokotlićem. Ulazna sigurnosna vrata, prvoklasna sa zvučnom izolacijom. Odlične strukture, sa dve komforne spavaće sobe. Orijentisan ka dvorištu, sa zelenilom, u potpunosti zaštićen od buke. Lođa od 3m2 takođe orijentisana ka dvorištu. Izuzetno svetao, sa velikim prozorima i komarnicima. Zbog pozicije na kojoj se nalazi, pogodan kao investicija za mesečno ili dnevno izdavanje. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije