Voždovačka crkva, duplex

Šifra nekretnine : 82300

Prodaja 79.000 € - Stan
26.00 m22.0 Sobenorveški radijatori Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Voždovačka crkva Ulica: Gostivarska stara gradnja Telefonskih linija: 1 

26m2+20m2, pr+1, potpuno renovirana kuća u zajedničkom uređenom dvorištu.
Duplex bez ulaganja.
Donji nivo je uknjižen, površine 26m2 i sastoji se od: kuhinje sa trpezarijom, kupatila i dnevnog boravka.
Gornji nivo nije uknjižen i sastoji se od velike sobe od 20m2.
Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Duplex
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Braće Jerković

1.0 | 38m2 | 76.000 €
Odličan, uknjižen stan, na dobroj lokaciji, u mirnom kraju sa puno zelenila. Veoma svetao sa lepim pogledom ka parku. Odličan raspored prostorija: ulazni hodnik, dnevna soba, odvojena kuhinja sa trpezarijom sa izlazom na lođu, kupatilo, ostava. Potrebno je kompletno renoviranje. U blizini dve osnovne škole, dva vrtića, objekti za snabdevanje, dobra povezanost gradskim prevozom. Samo za keš kupce. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Medaković II

1.5 | 33m2 | 87.000 €
Radovana Simića Cige, vpr/5, mereno 36m2, na vrlo mirnoj lokaciji, na svega 50m od Maxija, Sastoji se od hodnika iz kog se ulazi u sve prostorije, osvetljene dnevne sobe, manje spavaće sobe, trpezarije iz koje se nastavlja u kuhinju, kupatila, urađena dodatna toplotna izolacija, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Medaković II, duplex

4.0 | 97m2 | 99.000 €
Ignjata Joba, 5/5, terasa, duplex, svetao, trostrano orijentisan, u centralnom delu naselja, blizina svih infrastrukturnih pogodnosti za udoban život. Prvi nivo: dnevno-trpezarijski deo sa izlazom na terasu, kuhinja, kupatilo. Na drugom nivou 3 spavaće sobe i kupatilo. Iznad stana je tavanski prostor koji koristi samo ovaj stan, ulaz u prostor je iz stana. brzo useljiv, za preporuku, nije uknjižen, predata na legalizaciju, kupovina moguća samo za keš kupce. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije