Šifra nekretnine : 82003

Prodaja 93.000 € - Stan
122.00 m24.0 SobeEG I/I  Štampaj
Lokacija: Jakovo Ulica: Braće Panić standardna Telefonskih linija: 1 

Braće Panić, 1/1+ptk, duplex stan u kući.

I nivo: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, velika terasa, kupatilo i ostava,

II nivo: tri spavaće sobe (dve velike i jedna manja), samo jedan krovni prozor i kosine u jednoj sobi.

Sprovedene su instalacije za etažno grejanje kroz ceo stan, može da se priključi na gas ili na struju koja je trofazna.

U dobrom stanju, u mirnoj ulici, na 10 minuta hoda od centra Jakova, u blizini je škola, market, gradski prevoz (610, 605, 860I).

Uknjižen.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo, Tesla

2.0 | 77m2 | 92.500 €
Zgrada novije gradnje u širem centru grada. izuzetno kvalitetna gradnja, odlična toplotna i zvučna izolacija stanova. Stan je lako adaptibilan u trosoban. Duž većeg dela stana prostire se komforna terasa. Svi zidovi su završne obrade u Sahara tehnici. Prozori su PVC sa ugrađenim poletnama i komarnicima. Sigurnosna ulazna vrata. U stanu ostaju obe "Artcool" klime kao i deo nameštaja. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Pančevo Kotež 2, izuzetno povoljno

3.0 | 98m2 | 92.000 €
U prestižnom stambenom bloku locirana je zgrada iz 1990. godine. Zgrada je održavana, ima prilaz za invalide, vanzonski parking prostor. U blizini stajališta dve gradske linije. Duplex uknjižen na 83m2, proširen na 98m2 za šta postoji projekat. Nalazi se na poslednjem spratu i poseduje mogućnost proširenja. Dvostrano orijentisan. Prvi nivo se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, trpezarije, odvojena kuhinja sa ostavom, terasa i toalet. Gornji nivo čine dve spavaće sobe, garderober i kupatilo. Grejanje i topla voda preko gradske toplane, novi radijatori postavljeni tokom renoviranja. Podrum, ostava za bicikle, zajednički vešeraj. Ostaju dve inverter klime i kompletna kuhinja. U blizini svih neophodnih sadržaja. Dosta zelenih površina oko zgrade. Odličan odnos kvadratura-cena. Za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Veliki Mokri Lug, novogradnja, cena sa pvd-om

2.5 | 48m2 | 94.500 €
Kvalitetna novogradnja iz 2023. godine, sa povraćajem PDV-a za kupce prvog stana. Na dobroj lokaciji, nedaleko od Lastine autobuske stanice. Odlična povezanost sa ostalim delovina grada, blizu izlaza na auto put. U mirnoj ulici sa puno zelenila, bez buke. Odlična struktura stana sa dve spavaće sobe i lođom, izuzetno svetao. Mogućnost kupovine parking mesta. Za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije