Banovo brdo, renoviran

Šifra nekretnine : 81840

Prodaja 120.000 € - Stan
47.00 m22.0 SobeCG V/V  Štampaj
Lokacija: Banovo brdo Ulica: Lješka standardna Telefonskih linija: 1 

Uknjžen 1/1 na vlasnika na 47m2 sa terasom koja nije ušla u kvadraturu.

Stan ima i pripadajući tavanski prostor od 38m2, sa kojim se stan može adaptirati u vrlo funkcionalan duplex.

Nedavno renoviran.

Odlična mikrolokacija, u blizini gimnazije, doma zdravlja i svih ustanova potrebnih za udoban život.

Stan je trenutno u zakupu.

Mogućnost zamene za menju stambenu jedinicu uz doplatu.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Tavan
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PONUDA:Snižena cena
  • UREĐAJI:Interfon

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Žarkovo

2.0 | 67.5m2 | 123.600 €
Stan ima lođu, nalazi pored osnovne škole i Doma zdravlja, u blizini Super Vera i stanica gradskog prevoza. Ima dobru strukturu, trpezariju sa kuhinjom je moguće odvojiti od dnevne sobe, ulaz u spavaću/dečiju sobu je iz predsoblja, ima ostavu i prostrano kupatilo, izlaz na balkon je iz trpezarije. Parket je hoblovan pre 4 godine, sigurnosna ulazna vrata, spoljašnja stolarija PVC, unutrašnja je drvo, poseduje podrum je 2m2. Iz otkupa. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Ban. brdo-Požeška, odličan, svetao

2.0 | 48m2 | 129.000 €
Požeška, 4/5, uknjižen na 48m2, mereno 52m2 sa terasom , odličan stan u održavanoj zgradi, prostran sa puno svetla, kuhinja i trpezarija odvojeni od dve velike sobe, trenutno je grejanje na TA peći ali postoji cg u zgradi tako da ko želi može da se priključi, nova pvc stolarija, bez ulaganjana. Na sjajnoj lokaciji, u blizini okretnice tramvaja i autobusa sa puno linija ka svim delovima grada kao i blizu svih infrastrukturnih objekata, Ade, Košutnjaka, TC Ada Mol. Okolina zgrade sa puno zelenila. Odlična prilika, mogu kreditni kupci, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Bele vode, u mirnom kraju, sa velikom terasom

2.0 | 57m2 | 110.000 €
Stan je smešten u mirnoj ulici, blizu prodavnica, prevoza i velikog parka u Belim vodama. Nalazi se na visini koja odgovara visini I sprata. Prostire se dužinom zgrade sa malo stanova i završava se velikom natkrivenom terasom od 15m2, ispod koje su podrumske prostorije od ukupno 13m2. Postoji zajedničko dvorište koje može poslužiti za druženje i igranje dece. Uknjižen na 38m2, a uskoro se očekuje uknjiženje stana na 57m2 za koje postoji rešenje o ozakonjenju. Ispred zgrade je mesto za parkiranje automobila po dogovoru sa stanarima zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije