Zemun, nov, sa garažnim mestom

Šifra nekretnine : 81466

Prodaja 140.000 € - Stan
49.00 m23.0 SobeEG III/III  Štampaj
Lokacija: Meandri Ulica: Rade Končara novogradnja Telefonskih linija: 1 

49m2 + 17m2. Rade Končara, 3/3, novogradnja, na 49m2 uknjižen, dok je 66m2 ukupna površina sa 17m2 adaptiranim tavanskim prostorom, tako da je stan dupleks, lep, očuvan stan u zgradi izgrađenoj pre 10 godina, sa garažnim mestom u zgradi koje je uračunato u cenu stana. Funkcioniše kao duplex, u donjem delu nalaze se dnevna soba sa kuhinjom, spavaća soba, kuhinja, hodnik, kupatilo i lođa. U gornjem delu (nepotpuno završeno) podna površina 30m2, korisna površina 15m2, prostor za dva kreveta i radni sto. Donji deo stana osim krečenja ne zahteva druga ulaganja, kupatllo je renovirano ove godine. Zgrada u odličnom stanju sa urednom fasadom. U blizini objekata za snabdevanje, Ugrinovačke ulice kojom prolazi više linija gradskog prevoza, blizu škole, doma zdravlja i drugih sadržaja potrebnih za prijatan život. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Naselje Sava Kovačević, 3.0, sa baštom od 56m2

3.0 | 57m2 | 140.000 €
Uknjižen stan na 57m2. Vlasnik stana pored stana je vlasnik sa pravom svojine na delu parcele u površini od 56m2 (56/396m2). Ispod stana je celom površinom stan (visina 1/2 prvog sprata). Funkcionalan, zamenjene kompletno vodo i elektro instalacije. Objekat ima ukupno dva stana, prostor za parking mesto. Ima pripadajući podrum. Lokacijski u blizini Novogradske i Ugrinovačke ulice, Doma zdravlja, škola, gradskog prevoza. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun, iz 2012-te, sa park. mestom

2.5 | 54m2 | 139.000 €
Branka Pešića, vpr/2, pravo visoko prizemlje, ispod stana je poslovni prostor. Kvalitetan, svetao i funkcionalan stan. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije, dve spavaće sobe, dnevni boravka sa trpezarijom, dvostrano orijentisan, poseduje dve lođe, jedna je povezana sa dnevnim boravkom i većom spavaćom sobom, druga sa dnevnim boravkom. Objekat je izgrađen 2012. godine, očuvan, pod video nadzorom, uredan i održavan ulaz u zgradu. Parking mesto uračunato u cenu stana. Lociran je bliže Ugrinovačkoj ulici, u blizini gradskog prevoza, škola, obdaništa, doma zdravlja i objekata za snabdevanje, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun Meandri

2.0 | 52m2 | 130.000 €
52m2 + 5m2 lođa. Ulica Filipa Višnjića, 3/4, terasa, funkcionalan stan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, dnevni boravak sa izlaskom na prostranu zastakljenu lođu, prostrana spavaća soba, odlična za nameštanje, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Istočno orijentisan, suprotno od ulice tako da je zaštićen od buke. Zamenjeni prozori pvc stolarijom, ostatak stan u očuvanom, izvornom stanju. Zgrada uredna sa očuvanom fasadom, dosta prostora za parkiranje vozila. U neposrednoj blizini gradskog prevoza koji ide Ugrinovačkom ulicom, objekata za snabdevanje i drugih sadržaja. Oko 500-600m je ulica Cara Dušana, Odlična povezanost sa svim delovima grada. Odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije