Voždovačka crkva, duplex, lux, garaža

Šifra nekretnine : 81439

Prodaja 370.000 € - Stan
280.00 m25.0 SobeEG II/III  Štampaj
Lokacija: Voždovačka crkva Ulica: Kostolačka standardna Telefonskih linija: 1 

Lux dvoetažni stan, bez ulaganja, sa pravom korišćenja dvorišta od 2.5ara, sa natkrivenim parking prostorom za jedno vozilo i garažom.

Na ekskluzivnoj lokaciji, u mirnoj ulici a nadomak glavne saobraćajnice u centru Voždovca.

I etaža: dnevno-trpezarijski deo od 60m2 sa izlazom na terasu, kuhinja, kupatilo sa saunom i đakuzi kadom, prostorija za vešeraj i ostava. II etaža: četiri spavaće sobe (jedna sa sopstvenim kupatilom i izlazom na veliku terasu sa prelepim pogledom na ceo grad), kupatilo.

Prodaje se sa svim ugradnim plakarima i kompletnom kuhinjom. Dvostrano orijentisan, veoma svetao.

U dvorištu su prostorije za odlaganje alata, drva i mini kupatilo.

Grejanje etažno u kombinaciji kotla na struju i kamina koji je povezan na radijatore.

Za preporuku. Uknjižen.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa, Parking, Terasa, Bašta, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Duplex, Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Autokomanda, duplex, nov, cena sa Pdv-om

5.0 | 134m2 | 412.000 €
Duplex, lux novogradnja u izgradnji, na odličnoj lokaciji. Dvostrano orijentisan, cg sa kalorimetrima. Na prvom nivou je kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak sa izlazom na terasu, spavaća soba, kupatilo, gostinski toalet i ostava. Na dugom nivou 3 spavaće sobe, kupatilo i terasa. Objekat je rađen visoko kvalitetnim materijalima, sa garažom u nivou -2 i -1. Mogućnost kupovine na kredit. Cena sa PDV. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Medaković II, duplex, sređen

6.0 | 160m2 | 269.000 €
Prelep porodični stan u mirnom kraju. Renoviran, kompletno sređen duplex koji funkcioniše kao dve odvojene celine. Na prvom spratu se nalazi prostrana dnevna soba, trpezarija, kuhinja, spavaća soba, radna soba, kupatilo i terasa. Na drugom spratu su dnevna soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo i dve spavaće sobe. Gornji sprat ima izlaz na treći sprat. Moguće je preurediti stan da funkcioniše kao jedna celina. Kompletna stolarija je zamenjena, u stanu ostaju 4 klime, ugradni ormani i kuhinjski elementi. Idealno za višečlane porodice ili kao prilika za izdavanje. Zgrada okružena zelenilom i izolovana od saobraćajne buke. Neposredna blizina vrtića, osnovne škole, TC Stadion. Stan je u procesu uknjižbe, samo za keš kupce. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Lekino brdo, novogradnja, sa PDV-om

3.0 | 75m2 | 246.000 €
Odličan stan u novogradnji, odmah useljiv. Mogućnost povraćaja PDV-a za kupce prvog stana. Velika dnevna soba sa mnogo svetlosti. Odvojen spavaći blok sa dve sobe. Keramika za kuhinju i kupatila je spremna za ugradnju, može biti drugačiji izbor kupca. Opciona mogućnost kupovine garažnog mesta u okviru zgrade. Stan je uknjižen i bez tereta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije