Šifra nekretnine : 81389

Prodaja 35.000 € - Garaža
14.00 m2 Štampaj
Lokacija: Dorćol donji Ulica: Venizelosova novogradnja 

Venizelosova, u zajedničkoj garaži, u podrumu stambene zgrade, parking sistem 2 parking mesta, gornja garaža sa liftom, zgrada je na odličnoj lokaciji, na uglu Venizelosove i Budimske ulice, uknjižena. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Garaža-Prodaja

Borča 5 ''Šopi TC'', 19m2, pr, cg

19m2 | 22.000 €
Drinske divizije, pr/3, garaža u stambenoj zgradi iz 2010.god., struja, voda, cg, pogodna za adaptaciju u garsonjeru, u procesu uknjižbe. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Garaža-Prodaja

Zemun polje, 30m2, psut, uk.

30m2 | 18.000 €
Pere Kosorića, psut/2, u centralnom delu Zemun polja, u polusuterenu stambene zgrade sa izlazom na ulicu, dubina ulaza u garažu omogućava još jedno parking mesto. Koristi prostoriju 17m2 koja je fizički spojena sa garažom. Pogodno osim parkiranja i kao magacinski ili kancelarijski prostor a po potrebi uz doradu i za stanovanje. Poseduje struju i vodu, suva, bez vlage. Uknjižena garaža. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije