Crveni krst, 43m2, pr, cg, izlog, uk.

Šifra nekretnine : 81339

Prodaja 129.000 € - Lokal
43.00 m2CG Prizemlje/VI  Štampaj
Lokacija: Crveni Krst Ulica: Cara Nikolaja II novogradnja Telefonskih linija: 1 

Cara Nikolaja II, pr/6, funkcionalan, višenamenski lokal, izlog, 2 mokra čvora, ulaz u lokal sa ulice, zgrada iz 2015, minimalna ulaganja, odlična pozicija, useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Vukov spomenik, 71m2, sut+pr, cg

71m2 | 125.000 €
Vojvode Bogdana, sut+pr/5, lokal na dva nivoa, suteren 48m2, prizemlje 28m2, opremljen kao ugostiteljski objekat u kome se organizuju privatne proslave, promocije, nova oprema, ozvučenje, svetlosni efekti, klimatizovan, može se koristiti i za druge namene, odlična investicija, u procesu uknjižbe. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Ekonomski fakultet-opremljen kafić, 63m2, pr, eg, uk.

63m2 | 140.000 €
Gavrila Principa, pr/5, u ponudi lep lokal, potpuno opremljen kafić, na odličnoj lokaciji, na prometnom mestu u blizini Beograda na vodi, sastoji se od pet prostorija, od kojih su tri centralne sa šankom, mokrim čvorom i ostavom, ima pripadajući podrum od 15m2 koji služi kao magacin, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Stari grad - Centar, 35m2, pr, izlog, uk.

35m2 | 110.000 €
Sremska, lokal u prizemlju sa izlogom, poseduje jednu veliku prostoriju, mokri čvor, odlična investicija u centru grada, pogodan za sve uslužne delatnosti, trenutno je pod zakupom i zakupac može da ostane sa novim kupcem, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije