*Banovo brdo, 98m2, I, ta, uk.

Šifra nekretnine : 81297

Prodaja 170.000 € - Poslovni prostor
98.00 m23.0 Sobemermerni radijatori I/II  Štampaj
Lokacija: Banovo brdo Ulica: Stevana Brakusa novogradnja Telefonskih linija: 1 

Stevana Brakusa, 1/2, u "Stankom centru", dva lokala koja se prodaju zajedno, bila su dva lokala iste veličine, na dva nivoa, sada su adaptirani, jedan 75m2, sa nivoom prvog sprata i velikom galerijom, drugi od 25m2 bez galerije. Idealan za kancelarije, ima 4 prostorije, jednu kuhinju, dva kupatila, dva ulaza. PVC stolarija, grejanje na mermoterm radijatore, atraktivna rasveta, uknjižen na 68m2. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

*Gradić Pejton, 46m2, sut, ta, uk.

2.5 | 46m2 | 150.000 €
Skver Slobodana Markovića (Makenzijeva), sut/5, stan adaptiran u poslovni prostor (trenutno laboratorija za zubnu tehniku), spušteni plafon sa razvedenim ventialcionim sistemom, hlade i greju dva inverter uređaja, pogodno za kancelarije, laboratorije, ima 2.5 prostorije, kuhinju, mokri čvor, na odličnoj lokaciji, u srcu Vračara, kod Gradića Pejton, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Bežanijska Kosa 2, 115m2, sut+pr, cg, uk.

115m2 | 200.000 €
Nedeljka Gvozdenovića, sut+pr/5, svetao, prostran, potpuno renoviran poslovni prostor sa izlogom okrenutim ka ulici, na odličnoj prometnoj lokaciji, u blizini pijace i autobuskih stajališta, na dva nivoa, prizemlje 50m2 i suteren 65m2, toalet se nalazi na donjem nivou, a na oba nivoa je dodatno izvedena voda, tako da je pogodan za razne delatnosti, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Miljakovac, 125m2, pr, cg, uk.

125m2 | 135.000 €
Vukasovićeva, pr/5, u sklopu kvalitetne zgrade, u okruženju sa puno zelenila, sa velikim izlogom, u završnoj fazi sređivanja, dimenzije poslovnog prostora širina 10m, dužina 7.9m, visina 4.25m, delimično pregrađen, od dela prostora napravljena galerija visine 2.15m sa tri prostorije i kupatilom. U donjem delu nalazi se nekoliko prostorija različite veličine i visine plafona i kupatilo. Atraktivan, moderan prostor pogodan za razne namene (kancelarije, arhitektonski biro, za organizovanje raznih vrsta dešavanja). Centralno grejanje sa mogućnošću podešavanja, dva mokra čvora, mogućnost izdavanja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije