Šifra nekretnine : 80834

Izdavanje 650 € - Stan
55.00 m22.5 SobeTA I/III  Štampaj
Lokacija: Slavujev venac Ulica: Slavujev Venac standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

U prilici smo da vam ponudimo stan za izdavanje na odličnoj lokaciji, u dobro održavanoj zgradi.

Prazan, renoviran, sa pvc stolarijom, niski režijski troškovi. Odličan raspored prostorija, idealan za kancelarije, agencije, advokatske kancelarije.

Mogućnost korekcije cene, za svaku preporuku. Izdaje se na duži vremenski period, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Đeram, novogradnja sa parking mestom

1.5 | 33m2 | 600 €
Na odličnoj lokaciji sa garažnim mestom u okviru cene izdaje se prazan stan sa ugradnom kuhinjom, šporetom, kombinovanim frižiderom, sve novo. Neuseljavan. Na idealnoj lokaciji udaljen na samo 100m od Bulevara kralja Aleksandra, odlična povezanost sa svim delovima grada. Mogućnost izdavanja i za kancelarijski prostor. Odmah useljiv. Plaćanje mesečno. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Đeram pijaca, nov, sa parking mestom

1.5 | 32m2 | 600 €
Potpuno nov, prazan stan sa ugradnom kuhinjom, šporetom i rernom. Podno grejanje. U cenu zakupa je uračunato parking mesto u zajedničkoj garaži zgrade. Na odličnoj lokaciji, useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Đeram pijaca, namešten

2.5 | 57m2 | 700 €
Funkcionalan dvoiposoban, namešten stan. Na odličnoj lokaciji, u zgradi sa liftom, staroj 15 godina. Zapadno orijentisan, ne gleda na ulicu, izuzetno mirno okruženje, sa dve terase. Bliže Kajmakčalanskoj ulici. Useljiv, obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije