Šifra nekretnine : 80449

Prodaja 149.999 € - Stan
45.00 m22.5 SobeCG Nisko prizemlje/V  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Kosovska stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Kosovska, npr/5,. Uknjižen na 45 m2 ,a realne merene površine 48m2. Na odličnoj lokaciji, funkcionalan, brzo useljiv, iz hodnika se ulazi u tri odvojene prostorije, renovirana kuhinja i kupatilo, svuda prirodna ventilacija, salonska visina, debeli zidovi (leti hladovina, zimi toplo) odličan za stanovanje ili dnevno izdavanje, optički internet, orijentisan ka dvorištu, moguć izlaz iz stana u dvorište od 60m2, bez buke, sa puno zelenila, jedna od najlepših ulica kod Skupštine, Tašmajdana, odličan prevoz, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Bašta
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano, Salonski
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Internet

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Politika Centar, renoviran

1.5 | 32m2 | 140.000 €
Kondina, pr/4, stan je uknjižen na 32m2, dok mereno ima 42m2, retko u ponudi, kompletno renoviran stan na odličnoj lokaciji u blizini Politike, Skupštine, pešačke zone, Skadarlije, pogodan za izdavanje, stan na dan, za razne uslužne delatnosti, kancelarije, zbog konfiguracije terena vodi se kao nisko prizemlje, od prostorija: velika spavaća soba, dnevna soba, odvojena kuhinja, ostava, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, izlaz na prelepo dvorište, dvostrano orijentisan istok-zapad. Stara kvalitetna gradnja, odlična izolacija, debljina svih zidova 70cm, salonska visina plafona 3m (osim dnevne sobe), niski režijski troškovi, u stanu ostaju ugradni elementi (kuhinjski i orman), uz mogućnost i ostalog nameštaja uz naknadu, u blizini marketa vrtića, škola, brzo useljiv, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Dorćol, Kapetan Mišina

2.5 | 57m2 | 220.000 €
Kapetan Mišina, 7/7, lift do petog sprata, zastakljena lođa, stan je nadograđen 2001.god., u kvalitetnoj zgradi iz '60-tih, trostrano orijentisan, svetao, bez ulaganja, lep raspored prostorija, dve spavaće sobe sa krovnim prozorima, krov rađen pre par godina, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Dorćol, lux, zgrada iz 2017-te

3.0 | 66m2 | 294.500 €
Carigradska, 1/4, lift, lux stan u zgradi iz 2017. godine, sastoji se iz hodnika, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom open space i zastakljenom terasom, odvojenog spavaćeg bloka, dve spavaće sobe, kupatila i toaleta. Kvalitetan hrastov parket u celom stanu, alu stolarija. Stan se nalazi u najlepšem delu Dorćola gde je sve potrebno za komforan život na dohvat ruke, mogućnost prodaje i garaže, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije