BORČA- iza ''Rode'', 5ari

Šifra nekretnine : 79747

Prodaja 20.000 € - Plac
5.00 ari Štampaj
Lokacija: Borča Ulica: Ravničarska 

Ravničarska, lep plac od 5ari, kvadratnog oblika, širina fronta do ulice 26m2, dubina 18m2, izlazi na dve ulice, od kojih je jedna asfaltirana, uređena uličnom rasvetom i sa izgrađenim objektima u okolini, u neporednoj blizini Rode i Knez Petrol pumpe na Zrenjaninskom putu. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

BORČ iza crkve Sveta Petka, 5.05 ari, uk.

5.05ari | 15.000 €
Antiohijska, lep plac pravougaonog oblika, ravan, dimenzija 25m x 20m, front do ulice 25m, asfalt do placa, ulična rasveta, poljoprivredno zemljište, moguća prenamena, poseduje informaciju o lokaciji, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

KRNJAČA, 5 ari

5ari | 15.000 €
Zapadnomoravska, odličan plac za odmor i beg iz gradske vreve, drugi red placeva od Dunava, blizu restorana Kod Goce i Renata, Epic, Kod Srbe...sa urađenim prilazom i putem, blizu voda i struja, ulična rasveta do samog placa. Dimenzije placa su 28m x18m, minimalna kupovina 5 ari, a moguće formiranje većih parcela, namenjeno izgradnji objekata za kampovanje, vikend, montažnih kontejnera...Savršeno mesto za odmor i uživanje nadomak centra grada. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

BORČA V, 8 ari, uk.

8ari | 55.000 €
Kikindska, 8 ari, građevinsko zemljište, plac pravilnog oblika, voda i vodomer na placu, izlaz na dve asfaltirane ulice, poseduje informaciju o lokaciji, odličan za stambene i privredne objekte, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije