VIDIKOVAC-kod TC i Mc'Donalds, 418m2, pr+I, gas, izlog

Šifra nekretnine : 79745

Prodaja 1.040.000 € - Lokal
418.00 m2GAS Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Vidikovac Ulica: Kneza Višeslava novogradnja Telefonskih linija: 1 

Kneza Višeslava, pr+I, lokal je u stanju spremnom za prilagođavanje delatnosti budućeg vlasnika, nalazi se u centralnom delu pored McDonald's i Lidla, sastoji se iz donjeg dela u prizemlju od 204m2, velikom terasom od 100m2 sa instaliranim podnim grejanjem i svim priključcima (uračunata u cenu), na spratu ima 214m2, plafon visine od 300 do 320cm, izlog u gornjem i donjem nivou, mogućnost kupovine garaže u suterenu od 350m2 (1000eur/m2+pdv), kojom se dobija i magacinski prostor oko 100m2 sa 200cm visine. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Izlog
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPREMLJENOST:Podno grejanje

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

DIMITRIJA TUCOVIĆA, 133m2, pr, eg, u izgradnji

133m2 | 398.280 €
Šabačka, pr/6, lift, višenamenski lokal u stambeno-poslovnom objektu, u izgradnji, pogodan za kliniku, market, rok završetka jun 2023., građevinska dozvola, plaćeno gradsko građevinsko zemljište, mogućnost kupovine na kredit, mogućnost kupovine više parking mesta (cena jednog +15.000 eur sa pdv-om). Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

BAJLONIJEVA PIJACA, 98m2, pr, eg, uk.

98m2 | 250.000 €
Cara Dušana, lokal iz 3 dela, prvi deo 18m2 čini prodajni deo neposredno do ulice, drugi deo 64m2 povezuje se sa prvim delom hodnikom 12m2 po dužini. Površina od 64m2 je u jednoj celini koja je trenutno pregrađena zbog potreba ranijeg zakupca, pregrade se mogu ukloniti. Treći deo lokala izlazi iz prolaznog hodnika i bašte u dvoetažni deo od prvog dela lokala u površini od 16m2 gde se nalazi i mokri čvor, odlično za magacinski prostor. Visina plafona je preko 3.5m, voda je instalirana u prvom i drugom delu lokala, lokal popseduje odvodne cevi za isparenja, snaga struja u lokalu je 50kw časova što omogućava veću potrošnju struje za potrebe pekare ili neke druge proizvodnje. Odlična lokacija u neposrednoj blizini Bajlonijeve pijace i početka Skadarlije, cena fleksibilna, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

BLOK 44 (Piramida), 144m2, pr, ta, uk.

144m2 | 210.000 €
RETKO U PONUDI, Gandijeva, pr/8, poslovni prostor, zapadno orijentisan, veoma svetao, na odličnoj lokaciji iza TC Piramida, blizu glavnih saobraćajnica. Nalazi se u podnožju stambene zgrade sa puno besplatnih javnih parking mesta u okolini. Lepo uređen, uknjižen prostor na dva nivoa. Gornji, veličine oko 80m2 nalazi se u nivou prizemlja i ima izloge celom svojom dužinom. Donji prostor je magacinski, veličine oko 70m2, bez prozora i sa nižim plafonom. Veza između dva nivoa su kružne stepenice. Centralno grejanje je odjavljeno, pa je ono sada na struju, što je sasvim dovoljno, jer postojeća stolarija drži dobro postignutu temperaturu. Postoji sistem video nadzora i alarm. Svetlosne grupe su uređene sa ukusom i sve su u funkciji. U prostoru su toalet i mala čajna kuhinja. Celom dužinom izloga su postavljena automatska rolo vrata, na dugme. Sa unutrašnje strane su trakaste zavese koje su u funkciji. U pitanju je potpuno uređen poslovni prostor, bez ulaganja.Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije