Šifra nekretnine : 79551

Izdavanje 900 € - Lokal
150.00 m2EG Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Altina Ulica: Ugrinovački put novogradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

Ugrinovački put, pr/2, odlična lokacija, neposredno pored glavnog puta.

Prostor podeljen pregradnim zidovima tako da ima do ulice prodajni deo sa produženom nadstrešnicon, magacinski prostor i dodatni višenamenski prostor. Lokal je godinama uspešno radio.

Prilaz lokalu prostran tako da je moguć pristup svim vrstama transportnih vozila.

Izdaje se do 10 godina, u obzir dolaze ozbiljni zakupci.

Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

TC Banjica, izlog

28m2 | 800 €
Paunova, pr/2, lokal sav u izlogu, u najboljem delu TC Banjica, bez ulaganja. Pogodan za sve delatnosti. Obavezan depozit u visini dve mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Ekonomski fakultet, izlog, renoviran

20m2 | 700 €
Kamenička, renoviran lokal u prizemlju sa izlogom, rolo vratima, mokrim čvorom, na odličnoj lokaciji, pešačka zona, u blizini Ekonomskog fakulteta, Filološke gimnazije, pijace Zeleni venac, pogodan za više namena, mesečno plaćanje. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Izvanredan lokal sa 2 parking mesta

124m2 | 1.300 €
Izvanredan poslovni prostor za višestruke namene. Funkcioniše kao "open space", lako adaptibilan kao kancelarijski prostor. Obezbeđen parking za 2-3 automobila. Nalazi se preko puta Bloka 23, u blizini nove autobuske stanice i buvlje pijace. Sigurnosno obezbeđen video nadzorom i alarmom. Mesečno plaćanje. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije