LISOVIĆ, 35 ari, građevinski plac, uk.

Šifra nekretnine : 79258

Prodaja 14.000 € - Plac
35.00 ari Štampaj
Lokacija: Lisović 

Odličan građevinski plac, oivičen šumom, u vikend naselju, voda, struja do placa, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

MALA MOŠTANICA, 9ari, uk.

9ari | 12.000 €
Šarčevića kraj, plac 9ari, uz asfaltni put, građevinsko zemljište, stub za struju do placa, ozidan bunar na placu, u okolini ima kuća, blizu prevoza, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

KRNJAČA, 3 ara,

3ari | 9.900 €
Zapadnomoravska, odličan plac za odmor i beg iz gradske vreve, drugi red placeva od Dunava, blizu restorana Kod Goce i Renata, Epic, Kod Srbe...sa urađenim prilazom i putem, blizu voda i struja, ulična rasveta do samog placa. Dimenzije placa su 18m x16m, minimalna kupovina 3 ara a moguće formiranje većih parcela, namenjeno izgradnji objekata za kampovanje, vikend, montažnih kontejnera...Savršeno mesto za odmor i uživanje nadomak centra grada. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

BORČA- iza ''Rode'', 5ari

5ari | 20.000 €
Ravničarska, lep plac od 5ari, kvadratnog oblika, širina fronta do ulice 26m2, dubina 18m2, izlazi na dve ulice, od kojih je jedna asfaltirana, uređena uličnom rasvetom i sa izgrađenim objektima u okolini, u neporednoj blizini Rode i Knez Petrol pumpe na Zrenjaninskom putu. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije