Šifra nekretnine : 78838

Izdavanje 1.000 € - Poslovni prostor
93.00 m2CG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Blok 37 Ulica: Bulevar Milutina Milankovića standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Lepo uređen poslovni prostor u prizemlju stambene zgrade, dvostrano orijentisan, pvc vrata i prozori sa zaštitnim metalnim žaluzinama i ukrasnim spuštenim plafonom.

Sastoji se od dve velike prostorije, čajne kuhinje, toaleta i kupatila sa tuš kabinom.

Prostor je pogodan za kancelarijsko poslovanje, održavanje prezentacija, seminara, kurseva i sličnih događaja, za auto ili škole jezika, apoteke, laboratorije, kozmetičke i farmaceutske salone, pekare, prodavnice. Prazan.

Izdaje se na duži vremenski period. Nalazi se na idealnoj lokaciji u Bloku 37, u blizini škole, auto-puta i mnogobrojnih firmi.

Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Kuhinja,
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Tošin Bunar, poslovni prostor sa parkingom

136m2 | 1.900 €
U ponudi odličan poslovni prostor, svetao u novijoj poslovnoj zgradi. Sastoji se od četiri velike kancelarije, čajne kuhinje i toaleta. Svaka prostorija ima klimu. Grejanje je na struju. Zgrada ima obezbeđenje, video nadzor. Postoji mogućnost zakupa nekoliko parking mesta ispred ulaza. Izdaje se prazan, na duži vremenski period. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije