Šifra nekretnine : 78838

Izdavanje 1.000 € - Poslovni prostor
93.00 m2CG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Blok 37 Ulica: Bulevar Milutina Milankovića standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Lepo uređen poslovni prostor u prizemlju stambene zgrade, dvostrano orijentisan, pvc vrata i prozori sa zaštitnim metalnim žaluzinama i ukrasnim spuštenim plafonom.

Sastoji se od dve velike prostorije, čajne kuhinje, toaleta i kupatila sa tuš kabinom.

Prostor je pogodan za kancelarijsko poslovanje, održavanje prezentacija, seminara, kurseva i sličnih događaja, za auto ili škole jezika, apoteke, laboratorije, kozmetičke i farmaceutske salone, pekare, prodavnice. Prazan.

Izdaje se na duži vremenski period. Nalazi se na idealnoj lokaciji u Bloku 37, u blizini škole, auto-puta i mnogobrojnih firmi.

Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Kuhinja,
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Kalemegdan Business Center, lux, opremljen

20m2 | 1.000 €
Bulevar Vojvode Bojovića, npr/2, lux poslovni prostor, nedavno renoviran, na atraktivnoj lokaciji u zgradi Kalemegdan Business Center, u sklopu kompleksa K-District, preko puta Zoo vrta, u blizini pešačke zone Knez Mihailove ulice. U potpunosti opremljena kancelarija, uključeno u cenu sledeće: radni sto, ergonomske stolice, ormarići, kontrola pristupa, stakleni zidovi, bela tabla, klima po kancelariji, internet, obezbeđenje, recepcija, čiscenje, sve režije (voda, struja, itd), korišćenje u potpunosti opremljene kuhinje (mikrotalasna, filtrirana voda, posuđe, frižider...), kupatila, phone kabine, lobi deo. Bez bilo kakvih dodatnih troškova. Na 20m od kancelarije nalazi se Kafeterija, aparat za piće i slatkiše, štampač, sala za sastanke, sa mogućnošću korišćenja lobi dela i na drugom spratu idealnom za sastanke sa klijentima. U blizini postoji slobodno prostrano nezonirano parkiralište, a preko puta zgrade se nalazi i veliki parking trenutno u fazi renoviranja, koji se naplaćuje. Mesečno plaćanje. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Borča, izlog

150m2 | 1.200 €
Zrenjaninski put, prizemni poslovni prostor na idealnom mestu, uz sam Zrenjaninski put, sa izlogom i više nezavisnih ulaza sa spoljne strane. Sastoji se od više većih prostorija koje su međusobno povezane, mogu funkcionisati nezavisno, sa dva toaleta, čajnom kuhinjom, u celom prostoru je na podu keramika, visoki plafoni, pogodno za razne namene, prodajne, izložbene prostore, tihu proizvodnju i sl. Moguće je iznajmiti magacinski prostor, uz doplatu (direktno povezan iz bočne spoljne ulice sa prostorom, sa pristupom za šlepere i dostavna vozila). Ispred su tri parking mesta (po potrebi i više), fiksna tel.linija, grejanje na toplotne pumpe, klima, u zavisnosti od delatnosti mogu ostati delovi inventova. Frekventna lokacija, direktan pristup Zrenjaninskom putu, na duži zakup, mogućnost korekcije cene za plaćanje unapred, retko u ponudi, za preporuku, obavezan je depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Zmaj Jovina

118m2 | 1.200 €
Zmaj Jovina, sut/2, poslovni prostor na odličnoj poziciji, 50m od Knez Mihajlove, adaptibilan, mogućnost proširenja, pogodan za noćni klub, magacin, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije