Medaković III, visina I sprata

Šifra nekretnine : 78675

Prodaja 83.000 € - Stan
37.00 m21.5 SobeEG Prizemlje/VI  Štampaj
Lokacija: Cvetanova Ćuprija novogradnja Telefonskih linija: 1 

Stan u visini prvog sprata, izuzetno svetao, trostrano orijentisan.

Lux novogradnja, na odličnoj poziciji naselja. Uvučen od glavne ulice.

Preko puta zgrade se nalazi novoizgrađeni vrtić, u blizini marketa, autobuske stanice, škole.

Mogućnost kupovine parking mesta u garaži zgrade.

Uknjižen.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Veliki Mokri Lug, novogradnja, cena sa pvd-om

1.5 | 41m2 | 81.000 €
Kvalitetna novogradnja iz 2023. godine, sa povraćajem PDV-a za kupce prvog stana. Na dobroj lokaciji, nedaleko od Lastine autobuske stanice. Miran kraj sa puno zelenila, bez buke. Stan izuzetne strukture sa odvojenom spavaćom sobom, dnevna soba sa kuhinjom open space, lođa, etažno grejanje. Mogućnost kupovine parking mesta. Za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Konjarnik, odličan, funkcionalan stan u mirnom delu urbanog kraja

1.5 | 37m2 | 79.000 €
U ponudi je odličan, maksimalno funkcionalan stan. Iskorišćen je svaki kvadrat prostora koga čini velika dnevna soba u kojoj je kuhinjski deo na jednom kraju, a dovoljno je prostora i za trpezarijski deo. Kuhinjski elementi su uračunati u cenu, a takodje i ormar koji se nalazi u spavaćoj sobi koja je pristojne veličine. Stan se nalazi u prizemlju zgrade i ima rešetke na prozorima. Moze da bude nečiji dom, ali i nečija kancelarija, ordinacija, agencija, ukoliko neko ima takvu potrebu. Zgrada je u drugom redu ispod ulice Bulevar Kralja Aleksandra i na taj način je zaštićena od buke. U blizini je okretnice na kraju Ustanicke ulice, a samim tim ima raznih mogućnosti prevoza. Mnoštvo lokala i radnji je karakteristika te lokacije. Stan ima rešenje o ozakonjenju, a u toku je upis u katastar. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Denkova Bašta

1.5 | 34m2 | 89.000 €
Paje Jovanovića, pr/3, zastakljena lođa, u vrlo mirnoj i tihoj ulici, u blizini Bulevara kralja Aleksandra, u prizemlju zgrade iz 2003. godine, sastoji se od dnevne sobe sa izdvojenom kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i prostrane zastakljene lođe. Hoblovan parket i okrečen stan pre mesec dana, zbog etažnog grejanja, klima uređaja i dobre izolacije ima jako niske troškove. Mogućnost izbijanja još jednih vrata i otvaranja izlaza na dvorište. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije