POŽEGA, 100m2, pr, ta, renoviran, uk.

Šifra nekretnine : 77771

Prodaja 105.000 € - Lokal
100.00 m2TA Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Centar standardna Telefonskih linija: 1 

Vuka Karadžića, pr/3, kompletno renoviran lokal, sa dva odvojena ulaza, udaljen 300m od centra Požege, ugrađena nova ne korišćena oprema za spa i wellness (cena lokala sa opremom 122.000 eur), koja se može prodavati i posebno, industrijska ventilacija, inverter klime Micubishi, alu stolarija, parking, izlazi na dve paralelne ulice, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

VOJVODE STEPE, 136m2, sut, cg, izlog, uk.

6.0 | 136m2 | 108.000 €
Vojvode Stepe, sut/8, visina lokala od 2,6m do 4m (zbog nagiba terena), grejanje sa kalorimetrima, jedan prostor, jedan mokri čvor, veliki izlog, na suprotnoj stani od Ulice Vojvode Stepe, mogući prilaz sa suprotne strane, pogodan za magacinski i poslovni prostor, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

*STARI GRAD - Centar, 35m2, pr, izlog, uk.

35m2 | 110.000 €
Sremska, lokal u prizemlju sa izlogom, poseduje jednu veliku prostoriju, mokri čvor, odlična investicija u centru grada, pogodan za sve uslužne delatnosti, trenutno je pod zakupom i zakupac može da ostane sa novim kupcem, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

*BALKANSKA, 75m2, pr, cg, uk.

75m2 | 95.000 €
Balkanska, pr/1, dva lokala sa posebnim ulazom, povezani stepenicama (dupleks), odvojen magacinski prostor 15m2, sanitarni čvor, mermerni podovi (preko laminat), prazan, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije