Miljakovac, 125m2, pr, cg, uk.

Šifra nekretnine : 77169

Prodaja 135.000 € - Poslovni prostor
125.00 m2CG Prizemlje/V  Štampaj
Lokacija: Miljakovac Ulica: Vukasovićeva Telefonskih linija: 1 

Vukasovićeva, pr/5, u sklopu kvalitetne zgrade, u okruženju sa puno zelenila, sa velikim izlogom, u završnoj fazi sređivanja, dimenzije poslovnog prostora širina 10m, dužina 7.9m, visina 4.25m, delimično pregrađen, od dela prostora napravljena galerija visine 2.15m sa tri prostorije i kupatilom. U donjem delu nalazi se nekoliko prostorija različite veličine i visine plafona i kupatilo. Atraktivan, moderan prostor pogodan za razne namene (kancelarije, arhitektonski biro, za organizovanje raznih vrsta dešavanja). Centralno grejanje sa mogućnošću podešavanja, dva mokra čvora, mogućnost izdavanja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Siva faza

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Gradić Pejton, 66m2, sut, ta, uk.

2.5 | 66m2 | 149.000 €
Skver Slobodana Markovića (Makenzijeva), sut/5, stan adaptiran u poslovni prostor (trenutno laboratorija za zubnu tehniku), spušteni plafon sa razvedenim ventilacionim sistemom, hlade i greju dva inverter uređaja, pogodno za kancelarije, laboratorije, ima 2.5 prostorije, kuhinju, mokri čvor, na odličnoj lokaciji, u srcu Vračara, kod Gradića Pejton, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Voždovačka crkva, 48m2, pr, izlog, uk.

48m2 | 150.000 €
Vojvode Stepe, poslovni prostor u prizemlju, sa izlogom, mokrim čvorom, dve klime, dva parking mesta sa pravom korišćenja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Banovo brdo, 98m2, I, ta, uk.

3.0 | 98m2 | 170.000 €
Stevana Brakusa, 1/2, u "Stankom centru", dva lokala koja se prodaju zajedno, bila su dva lokala iste veličine, na dva nivoa, sada su adaptirani, jedan 75m2, sa nivoom prvog sprata i velikom galerijom, drugi od 25m2 bez galerije. Idealan za kancelarije, ima 4 prostorije, jednu kuhinju, dva kupatila, dva ulaza. PVC stolarija, grejanje na mermoterm radijatore, atraktivna rasveta, uknjižen na 68m2. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije