*BALKANSKA, 75m2, pr, cg, uk.

Šifra nekretnine : 74695

Prodaja 95.000 € - Lokal
75.00 m2CG Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Balkanska standardna Telefonskih linija: 1 

Balkanska, pr/1, dva lokala sa posebnim ulazom, povezani stepenicama (dupleks), odvojen magacinski prostor 15m2, sanitarni čvor, mermerni podovi (preko laminat), prazan, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPIS:Duplex
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

SLAVIJA, 25m2, pr, cg, uk.

25m2 | 125.000 €
Nemanjina, pr/3, lokal u tržnom centru, izlog dužinom celog lokala, sastoji se iz jedne prostorije i mokrog čvora, pogodan za sve vrste uslužnih delatnosti, fizičko obezbeđenje i video nadzor 0-24h, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

*EKONOMSKI FAKULTET, 28m2, pr, cg, izlog, uk.

28m2 | 60.000 €
Lička, pr/6, odličan poslovni prostor na prometnoj lokaciji u centru grada, kod Ekonomskog fakulteta. Lokal je u dobrom stanju, nisu potrebna veća ulaganja, sastoji se od 1 prostorije u donjoj etaži sa sanitarnim čvorom površine 18m2, i galerije veličine 10m2. Lokal je sa izlogom, veoma dobra investicija u blizini Beograda na vodi, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

*EKONOMSKI FAKULTET-opremljen kafić, 63m2, pr, eg, uk.

63m2 | 140.000 €
Gavrila Principa, pr/5, u ponudi lep lokal, potpuno opremljen kafić, na odličnoj lokaciji, na prometnom mestu u blizini Beograda na vodi, sastoji se od pet prostorija, od kojih su tri centralne sa šankom, mokrim čvorom i ostavom, ima pripadajući podrum od 15m2 koji služi kao magacin, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije