*BALKANSKA, 75m2, pr, cg, uk.

Šifra nekretnine : 74695

Prodaja 95.000 € - Lokal
75.00 m2CG Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Balkanska standardna Telefonskih linija: 1 

Balkanska, pr/1, dva lokala sa posebnim ulazom, povezani stepenicama (dupleks), odvojen magacinski prostor 15m2, sanitarni čvor, mermerni podovi (preko laminat), prazan, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPIS:Duplex
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

VIŠEGRADSKA, 25m2, pr, cg, uk.

25m2 | 78.000 €
Višegradska, pr/6, dobar lokal, kompletno sređen, trenutno se koristi kao fitnes studio (prodaja sa ili bez opreme, po dogovoru), poseduje sanitarni čvor, pogodan za razne delatnosti, u blizini prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

*EKONOMSKI FAKULTET, 28m2, pr, cg, izlog, uk.

28m2 | 60.000 €
Lička, pr/6, lep lokal na dobroj lokaciji u centru gradu, sa izlogom, sastoji se od jedne prostorije od 18m2+galerija, u dobrom stanju, bez velikih ulaganja, sanitarni čvor, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

*SENJAK, 26m2, npr, eg, uk.

26m2 | 26.000 €
Koste Glavinića, npr/2, u TC Senjak, dva ulaza/izlaza u centar, rešetke na vratima i izlogu, mokri čvor, pogodan za delatnosti kojima nije neophodna velika prolaznost, postoje pregrade sa jednostavnim uklanjanjem, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije