Čukarička padina, 81m2, pr, cg, uk.

Šifra nekretnine : 74635

Prodaja 200.000 € - Lokal
81.00 m2CG Prizemlje/VI  Štampaj
Lokacija: Čukarička Padina Ulica: Obalskih Radnika standardna Telefonskih linija: 1 

Obalskih Radnika, pr/6, lokal na odličnoj lokaciji u centralnom delu naselja, 2 mokra čvora, trenutno se izdaje, mogućnost nastavka zakupa, javni parking ispred lokala, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Banjica-tržni centar, 28m2, pr, cg, izlog, uk.

28m2 | 200.000 €
Paunova, pr/2, lokal sav u izlogu, u najboljem delu TC Banjica, bez ulaganja, pogodan za sve delatnosti, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Dorćol, 66m2, vpr, cg

66m2 | 210.000 €
Višnjićeva, vpr/6, lep, prostran lokal na veoma atraktivnoj lokaciji, lako adaptibilan u dvosoban stan pogodan za iznajmljivanje stan na dan i kao poslovni prostor za ordinacije i slično. Lokal se nalazi u mirnoj zgradi koja se dobro održava, sastoji se od 2 velike kancelarije, hodnika, toaleta i ostave, u postupku uknjižbe, samo za keš kupce. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Dorćol, 75m2, pr, cg, uk.

4.0 | 75m2 | 190.000 €
Visokog Stevana, pr/12, lift, na odličnoj lokaciji, ceo spoljni zid je u izlogu, pogodan za sve vrste delatnosti. Trenutno je organizovan kao kancelarijski prostor sa 4 kancelarije ali može da se preuredi u skladu sa drugim potrebama i namenama, slobodan parking u krugu zgrade, odlična investicija, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije