*Stari grad - Centar, 35m2, pr, izlog, uk.

Šifra nekretnine : 74314

Prodaja 110.000 € - Lokal
35.00 m2Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Sremska stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Sremska, lokal u prizemlju sa izlogom, poseduje jednu veliku prostoriju, mokri čvor, odlična investicija u centru grada, pogodan za sve uslužne delatnosti, trenutno je pod zakupom i zakupac može da ostane sa novim kupcem, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Bajlonijeva pijaca, 98m2, pr, eg, uk.

98m2 | 250.000 €
Cara Dušana, lokal iz 3 dela, prvi deo 18m2 čini prodajni deo neposredno do ulice, drugi deo 64m2 povezuje se sa prvim delom hodnikom 12m2 po dužini. Površina od 64m2 je u jednoj celini koja je trenutno pregrađena zbog potreba ranijeg zakupca, pregrade se mogu ukloniti. Treći deo lokala izlazi iz prolaznog hodnika i bašte u dvoetažni deo od prvog dela lokala u površini od 16m2 gde se nalazi i mokri čvor, odlično za magacinski prostor. Visina plafona je preko 3.5m, voda je instalirana u prvom i drugom delu lokala, lokal popseduje odvodne cevi za isparenja, snaga struja u lokalu je 50kw časova što omogućava veću potrošnju struje za potrebe pekare ili neke druge proizvodnje. Odlična lokacija u neposrednoj blizini Bajlonijeve pijace i početka Skadarlije, cena fleksibilna, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

*Zeleni venac, 103m2, sut, uk.

1.0 | 103m2 | 320.000 €
Maršala Birjuzova, sut/5, lokal na izuzetnoj lokaciji, sastoji se od tri kancelarije, čajne kuhinje, toaleta i podruma, pogodan za različite namene, retko u ponudi, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije