BLOK 44 - PIRAMIDA, 45m2, pr, cg, uk.

Šifra nekretnine : 74108

Prodaja 145.000 € - Lokal
45.00 m2CG Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Blok 44 (Piramida) Ulica: Jurija Gagarina standardna Telefonskih linija: 1 

Jurija Gagarina, lokal u prizemlju, na dva nivoa, na odličnoj lokaciji, ulično pozicioniran, sa velikim izlogom, dve prostorije, na prometnom mestu, pogodan za sve vrste uslužnih delatnosti, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog
  • OPIS:Duplex
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

BLOK 44 (Piramida), 144m2, pr, ta, uk.

144m2 | 210.000 €
RETKO U PONUDI, Gandijeva, pr/8, poslovni prostor, zapadno orijentisan, veoma svetao, na odličnoj lokaciji iza TC Piramida, blizu glavnih saobraćajnica. Nalazi se u podnožju stambene zgrade sa puno besplatnih javnih parking mesta u okolini. Lepo uređen, uknjižen prostor na dva nivoa. Gornji, veličine oko 80m2 nalazi se u nivou prizemlja i ima izloge celom svojom dužinom. Donji prostor je magacinski, veličine oko 70m2, bez prozora i sa nižim plafonom. Veza između dva nivoa su kružne stepenice. Centralno grejanje je odjavljeno, pa je ono sada na struju, što je sasvim dovoljno, jer postojeća stolarija drži dobro postignutu temperaturu. Postoji sistem video nadzora i alarm. Svetlosne grupe su uređene sa ukusom i sve su u funkciji. U prostoru su toalet i mala čajna kuhinja. Celom dužinom izloga su postavljena automatska rolo vrata, na dugme. Sa unutrašnje strane su trakaste zavese koje su u funkciji. U pitanju je potpuno uređen poslovni prostor, bez ulaganja.Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

*BEŽANIJSKA KOSA 1, 70m2, pr+sut, cg, uk.

70m2 | 80.000 €
Vajara Živojina Lukića, pr+sut/3, odličan lokal u prizemlju stanbene zgrade na dva nivoa: prizemlje 30m2 i suteren 40m2, veliki izlog sa zaštitnim roletnama, sanitarni čvor, jedna telefonska linija, nalazi se na prometnoj lokaciji, u ulici sa dosta lokala koji se uspršni izdaju, u blizini crkve, vrtića, pogodan za sve vrste delatnosti, odličan i kao investicija, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

BLOK 44 (Piramida), 28m2, I, ta, uk.

28m2 | 62.500 €
Jurija Gagarina, 1/2, mokri čvor, izlog, u centralnoj Piramidi, pogodan za sve namene, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije