NASELJE STEPA STEPANOVIĆ, 43m2, pr, cg, uk.

Šifra nekretnine : 70485

Prodaja 99.500 € - Lokal
43.00 m2CG Prizemlje/VII  Štampaj
Lokacija: Stepa Stepanović Ulica: Generala Ljubomira Milića novogradnja Telefonskih linija: 1 

Generala Ljubomira Milića, pr/7, odličan lokal iz 2012. sa velikim izlogom, plato ispred, pogodan za razne delatnosti (škole stranih jezika, agencije, kancelarije), na najboljoj lokaciji u naselju, mokri čvor, grejanje sa kalorimetrima, trenutno pod zakupom (može i nastavak sa istim zakupcima), uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • UREĐAJI:Telefon, Alarm

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

TRŽNI CENTAR Kumodraška, 45m2, pr, cg, uk.

45m2 | 63.000 €
Danila Bojovića, pr/4, lep lokal sa dve prostorije, mokrim čvorom, ulaz sa ulice, pogodan za kancelarije, ordinacije, salone, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

TRŽNI CENTAR Kumodraška, 15m2, pr, cg, uk.

15m2 | 23.000 €
Danila Bojovića, pr/4, lep lokal sa kuhinjom i mokrim čvorom, ulaz sa ulice, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije